FCSB intră în forță în meciul cu Craiova: Accidentații roș-albaștrilor și-au revenit

50
0
Share:

Gigi Becali se aşteaptă ca FCSB să îşi revină acum, după acţiunile echipelor naţionale. Patronul vicecampioanei spune că pauza a fost una bună pentru jucătorii accidentaţi. Şi-au revenit şi pot intra încă din următoarea etapă, când FCSB are parte de un duel important, cu Craiova, potrivit Mediafax.

Citește și: Mega-lovitura dată de frații Dedeman! Tranzacția uriașă făcută de aceștia

Omul de afaceri este convins că echipa sa va începe să câştige fiecare meci de acum înainte. “Jucătorii au fost accidentaţi, jucătorii au revenit, toţi de bază, echipa şi-a revenit, deci nu e niciun restart. Nu au fost jucătorii, au fost mulţi accidentaţi. Nu îmi fac niciun fel de griji, de probleme”, a spus Gigi Becali pentru Pro TV, care anunţă, din nou, că nu vrea să mai iasă public: “Să vorbească jucătorii, nu mai vreau să vorbesc eu! Până acum am tot vorbit, de acum încolo vreau să vorbească echipa pe teren”.

Citește și: Mega-bombă în cazul Caracal! Tonel Pop face dezvăluiri uluitoare

FCSB a început foarte slab sezonul. A fost eliminată din Europa League, iar în campionat a scăpat, recent, de ultimul loc. Meciul cu Craiova este, de departe, meciul etapei a 9-a din Liga 1, iar apetenţa fanilor olteni pentru fotbal s-a probat şi cu acest prilej. Chiar dacă au rămas mai bine de patru zile până la ora partidei programată duminică seara, de la ora 21:00, toate biletele puse în vânzare pentru partidă s-au epuizat,conform informaţiilor oferite de oficialii craioveni.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER