FCSB, gata de reunire! Jucătorii care nu vor merge în cantonamentul din Olanda

Vineri, 14 iunie, în ziua în care va începe Campionatul European din Germania, FCSB se va reuni pentru sezonul 2024/2025.

FCSB se reunește cu un lot slăbit

Campioana României va avea însă mai mulți absenți la reunire, dar și în cantonamentul din Olanda. Pe lângă Florinel Coman, Ștefan Târnovanu, Darius Olaru și Adrian Șut (prezenți la EURO 2024), FCSB nu se va putea baza nici pe Octavian Popescu și Alexandru Pantea, accidentați.

Totodată, Siyabonga Ngezana și David Kiki vor ajunge și ei cu întârziere, din cauza meciurilor pe care le-au disputat în preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

„Vineri dimineață ne reunim. Duminică dimineață e plecarea. Vineri și sâmbătă ne antrenăm în bază, iar duminică după-amiază la temperaturi mult mai scăzute.

Acum mi-a trimis mesaj Ngezana. A bătut cu 3-1 pe Zimbabwe (n.r. în preliminariile CM 2026). L-am felicitat și i-am amintit că ne întâlnim în Olanda. În 3 zile a jucat două meciuri titular pentru Africa de Sud. El e posibil să se căsătorească și să vină cu proaspăta soție. L-am lăsat până pe 19 iunie.

Pe Kiki l-am lăsat până pe 21 iunie. Kiki a primit două zile în plus pentru că a câștigat ambele meciuri. Ngezana a făcut și un egal. Pantea și Octavian Popescu (n.r – care se recuperează după accidentare) rămân la București.

Lixandru vine cu o zi întârziere dintr-un motiv foarte frumos, se căsătorește fratele lui. Risto vine în după-amiaza zilei în care facem vizita medicală”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB – Corvinul, primul meci oficial din noul sezon

Inițial, partida fusese programată pentru ziua de sâmbătă, 6 iulie, iar acum a fost mutată joi, 4 iulie. Motivul, după cum a informat și Federația Română de Fotbal, este reprezentat de necesitatea ca cele două reprezentante ale României în sezonul viitor al cupelor europene să aibă parte de timpul necesar pentru a se pregăti în vederea acelor meciuri la nivel continental.

„Pentru a asigura o perioadă optimă de pregătire pentru debutul în cupele europene, Comitetul Executiv a decis ca Supercupa României să se dispute joi, 4 iulie, în loc de sâmbătă, 6 iulie. În partida care marchează deschiderea sezonului 2024-2025 se vor întâlni campioana din acest sezon, FCSB, și câștigătoarea Cupei României Betano, Corvinul Hunedoara. Conform regulamentului, meciul se dispută pe stadionul campioanei, iar clubul FCSB a solicitat ca partida să se desfășoare pe stadionul Steaua. Ora de disputare va fi anunțată ulterior”, a informat FRF prin intermediul site-ului oficial.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare