FCSB, fără Octavian Popescu în drumul spre Champions League! Ce a anunțat ”perla” lui Gigi Becali după ce s-a operat | FOTO

Octavian Popescu (21 de ani) s-a operat și va lipsi în startul noului sezon. ”Aripa” celor de la FCSB a suferit o intervenție chirurgicală în Belgia, la laba piciorului.

Recent încununat campion al României, Octavian Popescu și-a etalat din vacanță noul look. Vedeta FCSB tocmai a trecut cu bine și de un ”război” al declarațiilor cu rivalii de la Rapid și Universitatea Craiova. Nu la fel de norocos s-a dovedit când a venit vorba de sănătate. Nu a mai putut evita operația la laba piciorului, unde a avut de rezolvat o problemă care l-a chinuit pe finalul sezonului.

Octavian Popescu s-a operat și va lipsi din preliminariile Champions League

Tavi Popescu a postat un mesaj pe conturile de socializare prin care își dezvăluie starea de spirit

”Salut tuturor! Astăzi am suferit prima mea intervenție chirurgicală din carieră şi să sperăm că și ultima! Ne vom revedea curând mai puternici și cu chef de fotbal!”, a postat jucătorul FCSB.

În urma operației, Tavi Popescu va lipsi cel puțin 1 lună și jumătate. Astfel, nu va putea fi pe teren în preliminariile Champions League.

Reunirea FCSB este programată pentru vineri, 14 iunie, iar pe 16 iunie echipa va pleca în cantonamentul din Olanda.

Supercupa României, contra Corvinului, este programată joi, 4 iulie 2024, după care va urma primul tur preliminar din UEFA Champions League și prima etapă din viitorul sezon al SuperLigii.

Eu nu ştiam, avea o problemă medicală, pubalgie… s-a operat. Două luni şi jumătate va fi out. El avea nişte dureri, nu ştiu unde.
Gigi Becali.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare