FCSB 2.0. Campioana României va arăta cu totul altfel în meciul cu U Cluj faţă de partida cu Virtus. Cel puţin 7 schimbări în primul „11”

FCSB se pregăteşte pentru un sezon pe două planuri. Roş-albaştrii au învins cu 7-1 în meciul tur cu Virtus din primul tur preliminar din Liga Campionilor, iar Gigi Becali a anunţat că intenţionează să folosească formule de echipă diferite în cupele europene şi în Superligă.

Campioana României debutează în noul sezon din campionat cu U Cluj sâmbătă, de la 22:00.

Schimbări majore în primul „11” de la FCSB

FCSB a rezolvat calificarea în turul 2 preliminar din Liga Campionilor după victoria clară din San Marino, 7-1 cu amatorii de la Virtus. A fost, practic, un meci de antrenament pentru campioana României.

Hat-trick Darius Olaru şi câte o dublă Daniel Popa şi David Miculescu, aşa s-au marcat golurile roş-albaştrilor.

„Mi-a plăcut Edjouma până acum, dar probabil va juca Lixandru la mijloc. Oricum, e un lucru bun că FCSB are un lot echilibrat și poate schimba.

În campionat, pentru regula U21, îl văd pe Musi în stânga atacului. Apoi, va fi interesant de urmărit cine va fi folosit atacant central, e o variantă și Băluță, nu doar Popa. Dar merg pe Miculescu”, a precizat Rusescu pentru gsp, fostul golgheter al FCSB, care anticiăează mai multe modificări în formula de echipă a campioanei.

FCSB vs Virtus: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Haruț, Kiki – Șut, Edjouma – Al. Băluță, Olaru, Phelipe – D. Popa

Echipa probabilă FCSB vs. U Cluj: Târnovanu – Antwi, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Șut, Lixandru – Ștefănescu, Olaru, Musi – Miculescu

Gigi Becali vrea rotaţia jucătorilor

Finanțatorul FCSB-ului a afirmat că are nevoie de 3 meciuri pentru a afla care sunt titularii de drept ai echipei, apoi va începe rotaţia cadrelor: o formulă în cupele europene, una în campionat.

Eu trebuie sa joc cu Musi în stânga, păi şi ce fac? cu Maccabi Tel Aviv eu o să joc cu Băluţă (n.r. – în turul 2 preliminar din Liga Campionilor). O să fac rotaţie când intru în grupele de Liga Campionilor. În campionat, fac rotaţie. Vreau astea 3 meciuri să ştiu echipa, s-o formez.

Primul 11 ideal l-am făcut, dar nu vi-l spun, că nu e corect. Ei nu trebuie să ştie care e 11-le ideal, ei trebuie să ştie toţi că sunt ideali.

Meciul a fost de antrenament, dar nu oricine îi dădea 7. Măcar după 7-1 nu mai speră nimeni”, a spus Gigi Becali la Digisport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare