FC Botoșani a făcut primele patru transferuri din această vară: Doi români, un olandez și un argentinian

37
0
Share:

FC Botoşani a realizat primele patru transferuri din această vară. Un fundaş central olandez, un mijlocaş central argentinian, un fost jucător la ACS Poli Timişoara şi un junior de la CSM Alexandria sunt primele achiziţii ale moldovenilor pentru noul sezon, anunță MEDIAFAX.

Fundaşul central olandez Kay Heerings, în vârstă de 29 de ani, vine de la Fortuna Sittard. El a fost junior la Ajax Amsterdam după care a mai evoluat la Utrecht, Cambur şi alte câteva echipe. În ultimele două sezoane, fundaşul olandez a evoluat pentru Fortuna Sittard.

Citește și: Opoziția dă foc Guvernului PSD-ALDE! Dovada că Executivul pregătește concedieri și tăieri de salarii

Al doilea jucător transferat este mijlocaşul argentinian Leonel Pierce, în vârstă de 25 de ani. În ultimul sezon a jucat 20 de meciuri pentru Deportivo Santamarina din Argentinia şi vine liber de contract.

În afara celor doi, la reunire va mai veni Denis Haruţ, un fundaş dreapta în vârstă de 20 de ani care a jucat pentru ACS Poli Timişoara, plus juniorul Alexandru Câmpeanu (18 ani) de la formaţia de Liga a 3-a CSM Alexandria.

Citește și: Acuzații grave: ‘Pupincuriștii, populiștii, acoperiții și ignoranții și-au făcut datoria și de data asta’

Lotul echipei FC Botoşani se va reuni pe data de 17 iunie, jucătorii vor efectua vizita medicală, iar pe 21 iunie vor pleca într-un stagiu de pregătire în Austria.

În această vară au plecat mai mulţi jucători importanţi. Este vorba de Fabbrini, Karaboue, Oaidă, Fulop, Fraisl şi Burcă.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER