Fanii dinamovişti nu înţeleg transferul lui Batin

1368
0
Share:
batinMircea Rednic a făcut un transfer care mai mult i-a revoltat pe fanii dinamoviști decât să îi bucure. La două zile după ce ”Puriul” explica pierderea lui Marica prin faptul că nu mai are nevoie de atacanți, clubul din “Ştefan cel Mare” a anunțat achiziționarea lui Paul Batin. Așadar, s-a confirmat: „vulpea care nu ajunge la struguri spune că sunt amari”.
Suporterii “câinilor” și-au exprimat pe Facebook dezaprobarea față de ultimul transfer. „Mă, îl trimiţi pe Gavrilă la Botoșani, deşi a dat și ceva goluri și chiar se cunoștea când intra, și îl iei de acolo pe Batin, care nu a dat nimic, iar ăia l-au pus pe liber? Așa ceva nu înțeleg. Ivanovski unde e?”, a scris Ionuț Munteanu, în asentimentul lui Alin Popescu: „Ratarea calificărilor e de fapt o măsură prin care Dinamo se aliniază la decizia de reducere a personalului din Ministerul de Interne. Astfel, cei care ţineau statisticile oficiale ale echipei în cupele europene pot fi daţi liniştit afară”.
La rândul său, Dan Bocioacă a anticipat că „ciobanul” îi va râde din nou în nas lui Negoiță, pentru că știe cum și când să investească: „Mă oftic!!!”
Share:

Leave a reply