Sign in / Join

Familia Lucescu se mută la Istanbul

678
0
Share:

Se înmulțesc zvonurile care îi anunță pe Mircea și Răzvan Lucescu la Galatasaray. Ultimul care a vorbit despre acest subiect este Hasan Anil Eken, cunoscut impresar de fotbal.

lucescu

Hasan Anil a fost agentul lui Patrick Ekeng, postură din care a vorbit în România despre tragedia petrecută cu mijlocașul camerunez. Printre altele, acest Giovanni Becali al Turciei a dezvăluit și care este chestiunea zilei pe malul Bosforului: sosirea familiei Lucescu la Galatasaray Istanbul! „De ceva vreme, în fotbalul turc circulă tot mai insistent un zvon cum că Răzvan Lucescu va veni antrenor principal la Galata, iar Mircea Lucescu va fi director tehnic. Deocamdată, este doar un zvon care circulă, dar… Rămâne de văzut ce se va întâmpla la vară, după finalul sezonului”, a spus Hasan Anil Eken.
Cu numai o săptămână în urmă, cel mai bun prieten al lui Mircea Lucescu, ne referim aici la Constantin Anghelache, a declarat că știe unde va profesa „Il Luce” din vară încolo. Cert este că nu va mai rămâne la Șahtior Donețk din cauza războiului civil din Ucraina.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER