Faliment pentru Alexandra Becali Imobiliare SRL. Firma fiicei lui Gigi Becali nu a dat randamentul așteptat

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali, Alexandra, a moștenit spiritul antreprenorial al patronului de la FCSB, însă primii pași pe acest drum se dovedesc mai dificili decât s-ar fi așteptat.

S-a cerut falimentul societății Alexandra Becali Imobiliare SRL

Compania tinerei, „Alexandra Becali Imobiliare SRL”, a construit două blocuri de lux în zona de Nord a Capitalei, evaluate la 20.000.000 de euro, însă a luat o decizie prin care a surprins pe toată lumea și care i-a provocat mari bătăi de cap.

Alexandra a considerat că este ”furată” de unul dintre colaboratori, așa că a refuzat să achite o datorie de 50.000 de euro. Firma respectivă, „Deac Invest Construct”, din Săliștea de Sus (Maramureș), deținută de omul de afaceri Ion Deac, a cerut în instanță declanșarea procedurii de insolvență împotriva societății Alexandra Becali SRL.

Cererea a fost înregistrată la 25 ianuarie la Tribunalul București, iar primul termen de judecată pentru dosarul nr. 2311/3/2024 a fost fixat pentru ziua de 23 mai 2024, potrivit celor de la puterea.ro.

De altfel, Ion Deac a mai deschis un alt litigiu împotriva Alexandrei Becali, care are ca obiect ”ordonanță de plată” pentru suma de 265.617,05 lei. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 1 în noiembrie 2023, iar primul termen a fost stabilit pe 22 aprilie 2024.

Gigi Becali îi dă dreptate fiicei

Chestionat pe acest subiect, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat că totul este doar o inepție din partea firmei respective, deoarece nu se poate cere falimentul unei firme cu active de 20.000.000 de euro.

În schimb, omul de afaceri susține că fiica este decisă să meargă în instanță mai mult din orgoliu, convinsă că are dreptate și că nu are de ce să plătească cei 50.000 de euro.

Au spus că firma lui Becali e în faliment. Păi, aia e firma fetei mele. Are patrimoniu de 20 de milioane de euro și o datorie de 50.000, pe care nu vrea s-o plătească pentru că a fost furată. Au zis că e faliment! Păi, dacă firma are active două blocuri care costă 20 de milioane?

Aia e firma fetei mele Alexandra. Nu are cum să fie în faliment. Au înșelat-o unii cu 50.000, se judecă. Nu vrea să-i plătească. Am zis: «Hai, mă, tată, să-i dăm banii!». «Nu vreau, m-au înșelat, să spună judecătorul». Au cerut insolvența.

Cum poate să creadă cineva că vreo firmă în care e implicată fata mea, familia mea, poate să intre în faliment pentru 50.000, care sunt bani de semințe pentru mine?”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare