”Faci pariu?”, emisiunea tuturor pariorilor!

1046
0
Share:

”Faci pariu?” este cea mai longevivă emisiune tv de predicții sportive din România. Ea a prins viață acum 7 ani și de atunci s-a menținut, în mare măsură datorită lui Doru Crăciun, pe piața audiovizualului din România.

În aprilie anul trecut, platforma pariuri1X2.ro https://pariuri1x2.ro  și  Doru Crăciun au reușit să o readucă pe micile ecrane (ea intrase într-o pauză de 3 luni) într-un format nou și modern. În nici un an de la relansare, ea a intrat repede în inimile pariorilor și deja se bucură de un real succes.

Interacțiunea cu publicul, cea mai importantă

Emisiunea ține 60 de minute și se difuzează în fiecare marți și joi, de la ora 23:00, în direct pe postul național de televiziune Look tv, dar și online, tot live, pe pagina de facebook pariuri1X2 și pe canalul de youtube. Pe întreg parcursul emisiunii, telespectatorii au ocazia să sune în direct (la un număr cu tarif normal) și să dialogheze în direct cu Doru, care este moderatorul fiecărei ediții. Pe lângă ponturi, cei care sună mai împărtășesc din pățaniile lor în acest domeniu al predicțiilor sportive sau îl contrazic pe Doru la sugestiile oferite de el.

Pe lângă interacțiunea telefonică, în cadrul fiecărei ediții, Doru prezintă cele mai tari bilete trimise de prietenii emisiunii.

”Easy-money”, un proiect de top ”Faci pariu?”

La ”Faci pariu?”sunt analizate pe larg cele mai tari derby-uri, pentru care Doru ne prezintă și cele mai bune sugestii de pariere. Tot în cadrul emisiunii avem parte și de proiectul ”Easy-money”, o strategie din care, cu pași mici și disciplină, se pot câștiga bani frumosi.

Pariul surpriză, pariul flash, sugestiile pe marile campionate și variantele de biletul zilei https://pariuri1x2.ro/biletul-zilei/  sunt la rândul lor rubrici îndrăgite care fac parte din cadrul emisiunii.

Redacția pariuri1X2.ro, alături de ”Faci pariu?”

Încă o rubrică mult așteptată este cea cu ponturile oferite de analiștii redacției pariuri1X2. Aceste ponturi sunt oferite în cadrul fiecărei emisiuni de invitatul telefonic Sabin Pirvan. De cele mai multe ori, ”întâlnirea” dintre Doru și Sabin se lasă cu dialoguri spumoase și chiar pariuri în direct.

Încă un an împreună

Emisiunea ”Faci pariu?” va continua și în anul 2018. Mai mult decât atât, vor apărea rubrici noi și multe alte suprize. Chiar dacă totul necesită o muncă titanică, Doru ne-a asigurat că ponturile vor rămâne la înălțime.

Tagszoom
Share:

Leave a reply