FABULOS: CE CONTRACT A PUTUT REFUZA NEYMAR!!!

2189
0
Share:

Internaționalul brazilian Neymar a refuzat cel mai mare contract propus vreodată unui jucător de fotbal! Oferta a fost făcută de Paris Saint-Germain, dar Neymar a spus „nu” doar fiindcă și-a dorit să-și continue cariera la FC Barcelona.

neymar

Într-un interviu acordat ESPN, impresarul Wagner Ribeiro a precizat că oficialii clubului PSG, cu care a avut mai multe întâlniri în această vară, s-au arătat dispuși să achite clauza de reziliere a acordului dintre Neymar și Barca, în valoare de 190 milioane euro. Totodată, i-au promis superstarului de pe Camp Nou un salariu net de 40 milioane euro pe an, pentru următoarele cinci sezoane!

  • Ribeiro a mai spus că au existat două întâlniri cu președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, care a promis că îi va pune la dispoziție lui Neymar un avion privat pentru deplasările în Brazilia, precum și un procent dintr-o viitoare rețea de hoteluri care ar fi urmat să poarte numele starului brazilian.

„I-am spus lui Neymar că este o ofertă ieșită din comun, care l-ar transforma în cel mai bine plătit jucător din lume și niciun alt fotbalist nu ar câștiga mai mult decât el. Dacă el a refuzat este pentru că și-a dorit să rămână la Barcelona, este fericit la acest club și în acest oraș”, a spus Wagner Ribeiro.

Neymar a fost marți seara unul dintre protagoniștii partidei pe care FC Barcelona a câștigat-o cu 7-0 în fața lui Celtic Glasgow, în prima etapă a Ligii Campionilor, brazilianul marcând unul dintre goluri și reușind patru pase decisive!

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER