Fă aceste 5 lucruri și vei avea rezultate mai bune la pariuri

704
0
Share:

Pariurile reprezintă pentru mulți români o formă de divertisment căreia îi este alocat un buget lunar. Potrivit unui studiu dat publicității anul trecut, sub 10% din jucătorii din țara noastră sunt pe plus la finalul lunii. Dacă te numeri printre cei care pierd bani constant, poate că e momentul să faci o schimbare.

Pariază cu cap! Poți câștiga și bani în timp ce te distrezi. Gândește-te că alții reușesc. De ce nu ai putea și tu să fii printre câștigători? Pariorii de succes nu s-au ferit niciodată să-și dezvăluie „secretele”. Tot ce trebuie să faci este să respecți câteva reguli desprinse din sfaturile pariorilor profesioniști. Nu este nimic complicat dacă ești o fire disciplinată. Dacă nu ești, îți poți antrena această latură a psihicului.

Fă aceste 5 lucruri și vei avea rezultate mai bune la pariuri:

  1. Gestionează bugetul după reguli precise

Ai întâlnit sintagma „money management” pe site-urile care scriu despre pariuri. Managementul banilor se referă la:

  1. a) miza maximă – nu poate să depășească pentru niciun pariu 10% din bugetul total. Procentul scade invers proporțional cu gradul de risc al pariului. Fie stabilești tu acest grad, fie te ghidezi după cote (preferabil a doua variantă).
  2. b) limite de pariere – respectarea managementului banilor elimină riscul pierderii întregului buget într-o zi nefastă. Este bine să îți stabilești un buget zilnic. Dacă l-ai epuizat, închide site-ul de pariuri și nu-l mai deschide în ziua respectivă. Nu juca la recuperare, pentru că nu mai ești lucid, mărești miza nejustificat și până la urmă ajungi să rămâi fără niciun ban.

  1. Joacă numai bilete realiste

Nu juca bilete cu cote foarte mari, dar nici cu cote foarte mici. O cotă mai mare de 4.00 are șanse minime să iasă, dar nici una de 1.15 nu garantează câștigul. De altfel, se spune că cele mai periculoase cote sunt cele cuprinse între 1.10 și 1.20, pentru că sunt asociate cu mize mari și în peste 50% din cazuri sunt necâștigătoare. Cotele recomandate sunt cele de 1.40 – 1.80, pe care se pariază cam 7% din buget.

  1. Joacă numai pariuri individuale „acoperite”

Pariorii profesioniști joacă numai bilete „single”, pentru a se confrunta cu un număr minim de factori de risc. Fiecare selecție în plus mărește exponențial numărul acestor factori. De asemenea, cei care trăiesc din pariuri joacă cât mai acoperit, preferând pariurile pe linii asiatice. Pericolul de a pierde toată miza trebuie să fie cât mai mic.

  1. Joacă pe cele mai bune cote

Te sfătuiesc să faci în felul următor: vezi lista caselor de pariuri online de top care funcționează legal în România: https://pariurix.com/agentii/articole-recomandate/agentii-de-pariuri-online-cu-licenta-in-romania.html. Alege apoi trei-patru meciuri din competiții diferite ca importanță. Urmărește ce cote oferă operatorii selectați pentru aceeași opțiune de pariere de la același meci. Repetă operațiunea câteva zile la rând. Vei constata singur care agenție de pariuri sportive online are cele mai bune cote.

Să spunem că operatorul X oferă cota 1.30 pentru victoria favorite, iar cota la operatorul Y pentru același pronostic este 1.35. La o miză de 100 de lei, diferența de profit este de 5 lei. La 60 de pariuri pe lună (2 câștigate pe zi), diferența de profit este 300 de lei.

  1. Înscrie-te într-o comunitate de pariori online

Pariorii sunt de obicei persoane foarte comunicative. Este important să ții legătura cu alți jucători nu numai pentru ponturi, ci și pentru a comenta diverse strategii și pentru lămuri eventualele neclarități pe care le ai în legătură cu tipuri de pariuri sau cu regulamentele caselor de pariuri online.

Acestea ar fi câteva dintre „secretele” pariorilor profesioniști. Aplică-le și vei avea numai de câștigat.

Share:

Leave a reply