EXCLUSIV | Valeriu Iftime a aflat ce vrea să facă Gigi Becali și a reacționat! Nu e de acord cu planul patronului de la FCSB

Valeriu Iftime și Gigi Becali au făcut mai multe afaceri împreună, iar unul dintre fotbaliștii care au ajuns pe axa FC Botoșani – FCSB este Malcom Edjouma.

Valeriu Iftime a izbucnit în râs când a aflat planul lui Gigi Becali

Revenit în această vară la FCSB, după împrumutul la Bari, Malcom Edjouma a fost folosit în primele două meciuri ale campioanei României din acest sezon. Despre fotbalistul francez, Gigi Becali a spus că intenționează să-l încerce pe mai multe poziții, însă Valeriu Iftime nu vede cu ochi buni planul afaceristului din Pipera.

Valeriu Iftime consideră că Malcom Edjouma dă cel mai bun randament la închidere și consideră că jucătorul nu s-ar simți deloc bine dacă ar fi folosit ca număr 10 sau chiar ca atacant cental.

O să-l pună portar (n.r. râde). Malcom Edjouma este un copil bun, a jucat la noi și cred că a avut cel mai bun sezon al lui la Botoșani. Ceea ce vrea să facă domnul Becali, să-l pună atacant sau număr 10, nu știu dacă e o idee bună. Până la urmă e echipa dumnealui și face ce vrea acolo.

Eu cred că Edjouma este un mijlocaș la închidere, jucător de mijlocul terenului și cam atât. Mai mult de atât, nu știu ce ar putea juca. La mine a fost folosit ca mijlocaș la închidere și a jucat foarte bine„, a spus Valeriu Iftime pentru Sportpesurse.ro.

Malcom Edjouma, propus ca număr 9 la FCSB

Pe lista lui Gigi Becali s-au mai aflat însă și Louis Munteanu sau Florin Tănase, însă aceștia au șanse mici să vină la FCSB în această vară. Campioana României „vânează” un fotbalist pentru postul de număr 9, acolo unde pot evolua Daniel Popa, David Miculescu sau Alexandru Băluță.

Întrebat despre poziția de atacant central al FCSB-ului, Valentin Badea a venit cu o soluție surpriză. Fostul număr 9 al roș-albaștrilor l-a propus pe Malcom Edjouma, revenit în această vară după împrumutul la Bari.

„(n.r. ce variante are FCSB pentru postul de număr 9) Am văzut că mai e și Edjouma acolo. De ce nu? Dintre toți, eu pe Daniel Popa îl văd ca și număr 9. Edjouma sau Miculescu, dacă ar juca, sunt improvizații. Băluță, la fel. Se pot adapta însă și ei, în funcție de joc. Să așteptăm finalul perioadei de transferuri și poate vom avea surprize, cine știe„, a spus Valentin Badea, pentru Sportpesurse.ro.

Mijlocaș de meserie, Malcom Edjouma nu a evoluat niciodată ca atacant, însă chiar Gigi Becali spunea că fotbalistul francez are toate calitățile pentru a fi folosit în acea zonă a terenului.

Se întoarce dacă vreau să-l iau. Că el are până în vară. Dar eu vreau să-l iau. Care-i treaba? Încă un jucător în plus la mijlocul terenului strică? Iar dacă el se întoarce îl bag în echipă direct atacant.

Numai atacant îl bag. Dă cu capul, apare bine în fața porții, dă goluri. Cu spatele la poartă nu e foarte bun, dar protejează mingea. Adică se lipește mingea de el, are magnet la picior”, a spus Gigi Becali, în iarnă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare