EXCLUSIV | „Unii spun că nu sunt bun pentru FCSB”. Arnold Garita a răbufnit și a avut un mesaj clar

Arnold Garita (28 de ani) se numără printre atacanții aflați în vizorul FCSB-ului.

Arnold Garita: Mă adaptez peste tot, am jucat în trei țări și am marcat în toate”

Arnold Garita a ajuns în fotbalul românesc în vara anului 2022, atunci când a fost transferat de FC Argeș. Un singur sezon petrecut în SuperLigă a fost suficient pentru ca atacantul să-și dovedească valoarea și pentru a intra în vizorul granzilor din România.

Acum, Garita se află pe lista FCSB-ului, însă fotbalistul a avut parte și de primele critici și a ținut să le răspundă clar contestatarilor. Totodată, Buldozerul a dezvăluit că se află în Camerun în această perioadă și se pregătește intens pentru noua sa aventură.

Am văzut că unii oameni au spus că nu sunt făcut pentru FCSB. Nu contează, fiecare este liber să gândească ce vrea. Eu îmi cunosc calitățile și știu implicarea și munca pe care le depun pentru a-mi atinge obiectivele.

Dacă te uiți atent, mă adaptez peste tot, am jucat în trei țări și am marcat în toate trei, nu este o problemă. Pentru mine, fie că joc pentru FCSB, Dinamo sau Rapid, voi fi la fel și voi da goluri.

Îmi place acest tip de discurs pe care unii îl au, pentru că mă motivează să le dovedesc că se înșală. Acesta va fi ultimul meu interviu în presă pentru că sunt în Camerun și vreau să mă pregătesc bine pentru sezonul viitor și am nevoie de concentrare„, a spus Arnold Garita, pentru Sportpesurse.ro.

Gigi Becali nu l-a mai sunat pe Arnold Garita

Declarațiile lui Arnold Garita au ajuns la urechile lui Gigi Becali, iar patronul FCSB-ului a spus că îl va suna personal pe atacant să negocieze. În cele din urmă însă, afaceristul din Pipera nu a mai dat niciun semn, iar fotbalistul francez a dezvăluit în exclusivitate pentru Sportpesurse.ro că nu a fost contactat de nimeni din partea campioanei României.

S-a scris că Garita solicită un salariu de 25.000 de euro lunar ca să vină la FCSB, însă fotbalistul a infirmat acest lucru.

Nu, nu am fost sunat de domnul Gigi Becali. Și nu am fost contactat de nicio persoană de la FCSB. Am fost căutat de alte cluburi, dar FCSB nu se numără printre ele.

Tot ce se spune în presă în legătură cu salariul pe care l-am cerut sau cu bonusul la semnătură este o informație complet falsă, pentru că nu am negociat cu clubul”, a spus Garita.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare