EXCLUSIV | Țucudean, verdict pentru Dinamo, chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj: ”Îmi pare foarte rău, ar fi păcat”

George Țucudean (32 de ani) a vorbit pentru Sportpesurse despre echipa sa de suflet. Fostul atacant crede că Dinamo și-a revenit și că are șansa ei în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Pe de altă parte, fostul campion al României cere răbdare cu Dennis Politic, lăudat după ultimele evoluții.

Cu două victorii la rând în Liga 1, Dinamo speră să bifeze și premiera în acest sezon. Un succes cu CFR Cluj ar însemna o serie de rezultate pozitive cu care roș-albii nu s-au întâlnit până acum. Și foștii dinamoviști sunt alături de echipa lui Zeljko Kopic.

Țucudean, verdict pentru Dinamo, chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Contactat de Sportpesurse, George Țucudean s-a declarat convins că Dinamo are potențial să se salveze. ”Ar fi păcat să avem iar un campionat fără Dinamo”, spune fostul ”câine”.

”Au un an dificil, au reușit să câștige, sper să o țină tot așa. Ar fi păcat să avem iar un campionat fără Dinamo.
Și-au revenit. Uite, și UTA, nu le dădeai nicio șansă. Și-au revenit”,
George Țucudean pentru Sportpesurse.

Țucudean cere răbdare cu Dennis Politic

Dennis Politic este printre cei mai lăudați jucători ai lui Dinamo. Țucudean cere răbdare, chiar dacă jucătorul a fost deja propus la națională.

Politic e excepțional, este mult peste ce e Dinamo acum! Dacă Dinamo e la coada clasamentului, Politic nu e jucător de coada clasamentului, e de primele 6 echipe. Are lucruri pe care nu le vezi la alții.
Basarab Panduru, la Orange Sport.

”La noi se obișnuiește după două meciuri să fii propus la națională, trebuie să ai un an doi să confirmi și atunci să ajungi la națională.

Nu am un favorit, dar ei trebuie să reușească ca grup. Munca o face tot lotul. Sper să se salveze. Îmi pare rău când văd situația de acolo și, cu toate astea, ar trebui să rămână în Liga 1, încep lucrările pentru noul stadion.

Aș vrea, în primul rând, să obțina fiecare ce își propune meritat. Așa, și eu îmi doresc să fie anumite echipe și alte echipe nu. Am stat de vorbă cu Mititelu și el zicea: să rămână cine merită.

La Arad, pot să mă mândresc cu lucrul asta, că suporterii vin. Acolo este stadionul plin indiferent de rezultate. Dacă reușeau să câștige cu Botoșani, era chiar bine. Următorul meci este capital și pentru UTA, și pentru Petrolul. UTA are cel mai ușor program”, a mai spus George Țucudean pentru Sportpesurse.

5 titluri are George Țucudean în palmares, din care trei în tricoul lui CFR Cluj, chiar adversara ”câinilor” din runda 27 a Superligii.

  • 11 goluri în 52 de meciuri a reușit George Țucudean în tricoul lui Dinamo

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare