EXCLUSIV Suferința lui Alexandru Tudor după ce a ales să devină slujitorul lui Dumnezeu: „Eu nu mă pot călugări pentru că…” . Sfătuitorul de taină al lui Gigi Becali, dezvăluiri incredibile despre Arena Națională: „Sunt duhuri rele”

Alexandru Tudor, cel poreclit „Brad Pitt” de România și unul dintre cei mai cunoscuți arbitri centrali din istoria fotbalului românesc, a revenit după patru ani pe un teren de fotbal. A recunoscut acest lucru pentru sportpesurse.ro, în cadrul unui dialog inedit, în care a refuzat însă să fie filmat.

Cel care va împlini 53 de ani chiar în această toamnă a mărturisit clar că nu mai vrea să aibă de-a face cu sportul care i-a adus celebritatea, dar că a acceptat să fie alături de Gigi Becali pe data de 12 mai (Alexandru Tudor, în stânga latifundiarului, în video-ul de mai jos), atunci când FCSB a devenit campioana României.

@sportpesurse.ro Surpriză uluitoare pe Arena Națională! Gigi Becali a ajuns la stadion, ținându se de gât cu doi călugări #becali #fcsb #arenantionala #bucuresti #preoti #campioni ♬ original sound – sportpesurse.ro

Alexandru Tudor nu se poate călugări!

Greu de recunoscut după schimbarea totală de look, Alexandru Tudor apare astăzi asemenea unui veritabil călugăr. El s-a numărat printre cei patru monahi care l-au însoțit pe patronul FCSB la stadion, dar a ținut să specifice faptul că nu este călugăr.

„Sunt căsătorit și am un copil, nu am voie să mă călugăresc. Este tot ceea ce vă pot spune despre mine”, își începe Alexandru Tudor pledoaria.

Alexandru Tudor a povestit și despre momentul în care Gigi Becali i-a cerut să meargă să sfințească Arena Națională:
„A trebuit să merg împreună cu doi călugări care aveau misiunea de a sfinți marele stadion. Am făcut asta, am ieșit pe gazon alături de ei și am început sfințirea sfântului stadion. Nu am putut finaliza sințirea, pentru că, la un moment dat, călugării nu au mai putut continua binecuvântarea. Pur și simplu s-au oprit. Mi-au explicat mai târziu că pe stadion se aflau multe duhuri necurate și nu se puteau lupta cu toate”, își amintește Alexandru Tudor.

Fostul arbitru cere părinților să nu mai aducă deloc copiii la stadion!

Îmbrăcat asemenea unui veritabil călugăr, Alexandru Tudor e de părere că cei care merg pe stadion alături de copiii lor ar trebui să fie foarte atenți.

„Când se strâng la un loc peste 50.000 de oameni, cu poftele lor, cu ideile lor, cu duhurile lor e ceva aparte. Lumea vede doar spectacolul, dar acolo se adună multă ură, cuvinte grele și intenții de nedescris. Stadionul devine astfel și un loc periculos, mai ales pentru cei care aleg să meargă acolo să se descarce de tot felul de lucruri”, a adăugat Tudor cu un aer misterios.

El spune că a realizat toate acestea în timp și a lăsat să se înțeleagă că cei mai afectați sunt copiii, inclusiv cei care practică fotbalul.

Am observat recent o anume apatie sau teamă din partea unui copil al unui cunoscut de-al meu. Am vrut să-i spun ceva acestuia și când l-am apucat de umăr, s-a strâns, ca și cum aș fi vrut să-i fac un rău. I-am avertizat tatăl și i-am cerut să-l ducă la un duhovnic. A făcut-o, dar mai multe nu pot spune. Nu am acceptul tatălui. Însă am văzut destui copii în aceeași situație”, e de părere fostul mare arbitru român.

El însuși susține că după ce a fost la meciul de fotbal amintit, cel dintre FCSB și CFR Cluj, a avut parte de câteva nopți agitate, dar a lăsat să se înțeleagă că nu regretă gestul făcut.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare