EXCLUSIV | Promisiunea lui Dioszegi, după ce Sepsi a ajuns la un punct de playoff: ”Poate plusăm!” Ce se întâmplă cu Bernd Storck

Laszlo Dioszegi a dezvăluit pentru Sportpesurse că jucătorii lui Sepsi au promise prime de obiectiv, în cazul în care vor ajunge în playoff. Mai mult, omul de afaceri a declarat că este gata să pluseze. Sepsi a trecut de Voluntari, 4-0, într-un meci care a contat pentru runda 29 din Superliga.

În mare pericol după seria dezastruoasă de rezultate din ultima vreme, Bernd Storck s-a salvat cu o victorie la Botoșani. Descătușarea a venit cu Voluntari: 4-0 pentru Sepsi, iar covăsnenii sunt la un pas de ultimul loc de playoff.

Dioszegi promite bonusuri pentru calificare în playoff

Contactat de Sportpesurse, omul de afaceri a recunoscut că șansele sunt doar de 30 la sută. Regretă eșecul cu Farul și promite că Niczuly și compania vor fi mulțumiți dacă vor da lovitura în ultima etapă a sezonului regulat.

”Suntem bucuroși, avem șanse 30 la sută. Dacă vom câștiga la Ploiești. Nu suntem la mâna noastră. Trebuia să câștigăm cu Farul sau să facem un egal.

Cu trei puncte cu Farul și U Cluj, eram în playoff.

Speranțe? O să fie un meci foarte greu, Petrolul vrea să se revanșeze, noi i-am sos din Cupă. Petrolul vrea să își ia revanșa. Noi avem singuri de pierdut, trebuie să câștigăm”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Sportpesurse.

Dioszegi: ”Poate plusăm primele”

Cu 40 de puncte, Sepsi este pe locul 7 în clasamentul Ligii 1. La un punct sub U Cluj, care are meci în deplasarea de la Voluntari. Covăsnenii vor juca la Ploiești, cu Petrolul.

”Nu am discutat de bani, au primă pentru accederea în playoff. Poate mai plusăm ceva. Dar mai întâi să câștigăm acolo, să facem ce a depins de noi”, a mai spus omul de afaceri.

Credit pentru Bernd Storck

După un început bun de mandat, Storck a intrat în vrie pe banca lui Sepsi. S-a repliat la timp, iar acum are sprijinul conducerii, pentru finalul de sezon.

”(Dacă nu reușiți să mergeți în playoff? n.r.) Nu se întâmplă nimic, ne luptăm pentru locul 7 sau 8. E foarte ușor să cădem și mai jos, dacă nu prindem playoff-ul”, a mai spus Laszlo Dioszegi pentru Sportpesurse.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare