EXCLUSIV | Nu s-a înțeles cu Gigi Becali și a ratat transferul la FCSB! Dezvăluirea făcută de fotbalist

Gigi Becali (65 de ani) este recunoscut pentru felul în care negociază transferurile și convinge fotbaliștii să semneze cu FCSB.

Arnold Garita a spus totul despre negocierile cu Gigi Becali

Acest lucru nu s-a întâmplat însă în cazul lui Arnold Garita, care a negociat cu Gigi Becali, dar nu a reușit să ajungă la un acord. Se întâmpla în vara anului trecut, iar afaceristul din Pipera se plângea de pretențiile financiare ale fotbalistului.

Acum, la aproximativ un an distanță, Garita s-ar afla din nou pe lista FCSB-ului. Atacantul a dezvăluit în exclusivitate pentru Sportpesurse.ro de ce a picat, de fapt, transferul la campioana României, în 2023.

Da, sunt de acord cu el (n.r. cu Gigi Becali). Nu ne-am înțeles anul trecut în timpul negocierilor. După aceea, cred că au fost prea mulți intermediari între mine și el și din această cauză a picat totul.

(n.r. dacă ar fi gata să renunțe la bani ca să joace la FCSB) Nu știu la ce ar trebui să renunț, deoarece clubul nu a făcut nicio ofertă concretă față de mine. Deci, pentru moment, nu am la ce să renunț„, a spus Garita.

Arnold Garita: Mă adaptez peste tot, am jucat în trei țări și am marcat în toate”

Arnold Garita a ajuns în fotbalul românesc în vara anului 2022, atunci când a fost transferat de FC Argeș. Un singur sezon petrecut în SuperLigă a fost suficient pentru ca atacantul să-și dovedească valoarea și pentru a intra în vizorul granzilor din România.

Acum, Garita se află pe lista FCSB-ului, însă fotbalistul a avut parte și de primele critici și a ținut să le răspundă clar contestatarilor. Totodată, Buldozerul a dezvăluit că se află în Camerun în această perioadă și se pregătește intens pentru noua sa aventură.

Am văzut că unii oameni au spus că nu sunt făcut pentru FCSB. Nu contează, fiecare este liber să gândească ce vrea. Eu îmi cunosc calitățile și știu implicarea și munca pe care le depun pentru a-mi atinge obiectivele.

Dacă te uiți atent, mă adaptez peste tot, am jucat în trei țări și am marcat în toate trei, nu este o problemă. Pentru mine, fie că joc pentru FCSB, Dinamo sau Rapid, voi fi la fel și voi da goluri.

Îmi place acest tip de discurs pe care unii îl au, pentru că mă motivează să le dovedesc că se înșală. Acesta va fi ultimul meu interviu în presă pentru că sunt în Camerun și vreau să mă pregătesc bine pentru sezonul viitor și am nevoie de concentrare„, a spus Arnold Garita, pentru Sportpesurse.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare