EXCLUSIV // Mircea Lucescu, despre Dănuţ Lupu: „Nu cred că procurorii vor face contestaţie, mă bucur pentru el. Ar trebui să revină la Dinamo”

Mircea Lucescu a oferit, pentru Sportpesurse, o reacţie privind eliberarea condiţionată a lui Dănuţ Lupu.

Dănuț Lupu (57 de ani) a fost eliberat condiționat din închisoare, dar procurorii ar putea face contestaţie. Mircea Lucescu, fostul antrenor al lui Lupu, crede însă că procurorii nu vor contesta decizia judecătorului.

„Eu cred că procurorii nu vor face contestaţie. A făcut 5 luni de închisoare, sper să fi fost o lecţie pentru el.

NU e vorba că s-a învăţat minTe, el e un tip inteligent. Şi nu vorbesc prin prisma talentului lui.

După părerea mea, ar trebui să revină la Dinamo, ăsta nu e un motiv (n.r. – condamnarea la închisoare).

El s-a ocupat bine de tinerii de acolo, sper să revină în poziţia din care a plecat.

Sunt convins că nu va mai repeta greşelile. Încă o dată, mă bucur pentru Dănuţ, sunt convins că va reveni în fotbal”, a spus Mircea Lucescu pentru Sportpesurse.ro

Ce a decis Instanţa

„Tip solutie: Soluţionare

Solutia pe scurt: În baza art. 587 Cod procedură penală şi art. 95 din Legea nr. 254/2013, admite propunerea de liberare condiţionată formulată cu privire la persoana condamnată LUPU DĂNUŢ. În baza art. 100 Cod penal, dispune liberarea condiţionată a persoanei condamnate de sub puterea m.e.p.î. nr. 134/2023 emis în baza st. pen. nr. 79/2023 a Judecătoriei Cornetu, prin care a fost condamnat la pedeapsa de 7 luni şi 10 zile închisoare, dacă nu este arestat în altă cauză. Intervalul cuprins între data liberării condiţionate şi 17.05.2024 constituie termen de supraveghere.

Atrage atenţia petentului condamnat asupra prev. art. 104 Cod penal, respectiv posibilitatea revocării liberării condiţionate, în cazul în care va mai comite noi infracţiuni. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Ia act că a fost asistat juridic de apărător ales. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare.

Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților şi procurorului, prin mijlocirea grefei instanței, astăzi, 07.03.2024”, se arată în Hotarârea 651/2024 07.03.2024.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare