EXCLUSIV | Mesajul lui Laszlo Dioszegi pentru Constantin Budescu, după ce jucătorul ar fi încercat din nou să ajungă la Sepsi. Cu cine ar putea semna „Budi”

Constantin Budescu (35 de ani) şi-a reziliat contractul cu Farul. Evoluţiile modeste ale mijlocaşului l-au convins pe Gică Hagi de faptul că „Budi” nu mai corespunde pentru marea performanţă.

În ultimele 10 partide în tricoul „marinarilor”, fostul interaţinal român adunase doar 30 de minute, iar în ultimele șase etape nu a fost nici măcar convocat. Rămas liber de contract, „Budi” a încercat mai multe variante pentru a semna un nou contract.

Budescu ar fi încercat să ajungă din nou la Sepsi

Şi de această dată, Constantin Budescu ar fi încercat să ajungă la Sepsi, acolo unde s-a mai autopropus şi la începutul anului 2022. Numai că gruparea din Sfântu Gheorghe i-a închis uşa în nas. Covăsnenii nici nu mai vor să audă de fostul elev al lui Hagi la Farul.

De ce? Din cauza episodului din urmă cu 2 ani şi jumătate, când Sepsi şi Budescu, practic, bătuseră palma, dar fotbalistul a semnat, în cele din urmă, cu Voluntari, cu care negocia în paralel.

„Dacă Budescu vrea să vină la noi să vadă un meci, este bine-venit, dar ca jucător în niciun caz. (n.r. – Are legătură cu ce s-a întâmplat în 2022, când a mers la Voluntari?) Da, bineînţeles!”, a spus Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, pentru Sportpesurse.ro.

Ultimul meci pe care îl dispută Sepsi în acest campionat este cel cu CSU Craiova, în deplasare, sâmbătă, de la ora 22.00.

Budescu, aproape de Concordia Chiajna

Unica variantă viabilă de transfer pentru Constantin Budescu rămâne Concordia Chiajna. Gabi Tamaș și Ilie Poenaru ar agrea o colaborare cu fostul mijlocaş de la FCSB, Astra sau Petrolul.

„Chiar de la începutul săptămânii ne punem la masa discuțiilor. Lucrurile între noi sunt, în general, lămurite. Nu știu deocamdată de Budescu, avem mulți jucători în vizor. Vom completa, evident, lotul cu o serie de fotbaliști cunoscuți”, a declarat Ilie Poenaru, antrenor la Concordia Chiajna.

De ce a renunţat Hagi la „Budi”

„Regele” a explicat şi de ce nu l-a mai păstrat pe Budescu la Farul.

”Costică ne-a ajutat foarte mult din vară până în iarnă. După care, ușor-ușor, lucrurile n-au mers cum ne doream și noi, și el. Pe Budescu îl ai să joace, altfel nu-l ții pe bancă.

Mai trebuie să vrea să mai joace! A fost bine, i-am zis că, oricând vrea, casa lui e aici, are un prieten în mine și tot timpul rămâne loc de bună ziua”, a declarat Hagi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare