EXCLUSIV | Marius Șumudică se retrage din fotbal! Care sunt motivele pentru care antrenorul a luat o decizie atât de drastică

Marius Șumudică (53 de ani) ar putea lua o decizie drastică în ceea ce privește viitorul imediat. Potrivit informațiilor Sport pe Surse, tehnicianul s-ar confrunta cu grave probleme familiale, motiv pentru care ar fi decis să pună între paranteze ofertele venite după despărțirea de Gaziantep.

28 de meciuri a rezistat Marius Șumudică în al doilea mandat pe banca lui Gaziantep. Alex Maxim, Deian Sorescu, Florin Niță sau Denis Drăguș nu i-au salvat mandatul tehnicianului, care a fost demis pe 6 martie de la conducerea echipei. Ex-atacantul Rapidului nu a dus lipsă de ”pețitori”. Universitatea Craiova, FCU Craiova sau Petrolul sunt echipele din Superliga care l-au contactat. E drept, ofertele au venit dintr-un fotbal cu mult sub standardul sau pretențiile tehnicianului. Până în acest moment, ”Șumi” a refuzat orice negociere, iar Sport pe Surse a aflat adevăratul motiv din spatele reticenței tehnicianului.

Cariera lui Marius Șumudică, pusă pe ”hold” de probleme de familie

Cunoscut ca un antrenor vulcanic, Marius Șumudică a preferat cartea discreției în ultimul timp. A fost în tribune și s-a manifestat la derby-ul dintre Rapid și FCSB, dar a rămas în general în umbră când a fost vorba de intervențiile publice.

Mai mult, tehnicianul a optat pentru rezervare și în relația cu fotbaliștii alături de care a lucrat de-a lungul vremii. Este binecunoscut faptul că fostul idol al Giuleștiului preferă să lucreze cu oamenii care i-au fost loiali de-a lungul timpulu. Denis Alibec, Alex Maxim sau Constantin Budescu sunt câteva exemple. Ultimul, aflat într-o situație delicată la Farul.

Este chiar motivul pentru care Sport pe Surse l-a contactat pe tehnician. Acesta nu și-a ascuns iritarea, în dialog cu reporterul publicației noastre.

”Nu știu ce sa va întâmpla din vară. Păi eu nu am încă echipă. Vă mulțumesc, dar nu e un subiect care mă preocupă acum”, ne-a declarat Marius Șumudică.

Șumudică, afectat de probleme de familie

Reținerea tehnicianului nu este deloc întâmplătoare. Sport pe Surse a aflat că antrenorul este afectat de probleme grave de familie, motiv pentru care ar fi decis să se dedice celor apropiați în următoarele luni.

Conform informațiilor noastre, un membru al familiei antrenorului s-ar confrunta cu probleme de sănătate foarte serioase, iar ”Șumi” ar fi decis să decline orice ofertă venită după despărțirea de Gaziantep.

Acesta ar fi și motivul pentru care, deși ofertat și din țările arabe, fostul atacant al Rapidului ar refuza să se angajeze în promisiuni față de foștii elevi. Un caz este Budescu, dar ar putea urma Alex Maxim sau Florin Niță, ambii între favoriții tehnicianului, și ambii cu șanse mici în lupta pentru salvarea de la retrogradare, din SuperLig.

27 de meciuri a adunat Șumudică pe banca lui Gaziantep, în al doilea mandat: 10 victorii, 6 remize și 11 înfrângeri.

”(n.r. Ce urmează?) Ce să urmeze? Liniște. Vreau să mă recuperez mental două-trei luni. Nu prea am stat eu trei luni acasă. Eu știu ce se poate întâmpla?”,
Marius Șumudică, la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare