EXCLUSIV | Marius Lăcătuș a văzut mesajul postat de FCSB în ziua de 7 mai și a reacționat

Așa cum se întâmplă în fiecare an din 1986 și până în prezent, ziua de 7 mai este sărbătorită în fotbalul românesc, dar mai ales în rândul fanilor Stelei.

Pe 7 mai 1986, Steaua București o învingea pe Barcelona în finala Cupei Campionilor Europeni și cucerea marele trofeu la Sevilla, la capătul unui meci decis la loviturile de departajare.

Marius Lăcătuș, întrebat despre mesajele postate de FCSB și CSA Steaua în ziua de 7 mai

Unul dintre cei care au contribuit decisiv în acea partidă a fost Marius Lăcătuș, iar fostul mare fotbalist a oferit o reacție în exclusivitate pentru Sportpesurse.ro. Printre altele, legendarul jucător al Stelei a fost întrebat și despre mesajul postat de FCSB în ziua de 7 mai, iar reacția sa a fost una cât se poate de clară.

„(n.r. ce părere are despre mesajul postat de FCSB în ziua de 7 mai) Fiecare este liber să facă ce vrea. Normal că noi, cei care am jucat la Sevilla, citim mesajele care ne plac mai mult, a celor care sunt din club (n.r. de la Steaua). Asta nu înseamnă că nu ne uităm și peste celelalte mesaje, indiferent de cine sunt postate„, a spus Marius Lăcătuș, pentru Sportpesurse.ro.

De-a lungul anilor, FCSB și CSA Steaua au fost „la cuțite”, însă cele două formații au postat mesaje speciale cu fiecare ocazie atunci când a fost aniversat un eveniment special al clubului roș-albastru.

Coincidență sau nu, Marius Lăcătuș, alături de Ștefan Iovan și Anghel Iordănescu nu apar în fotografia postată de clubul lui Gigi Becali în acest an de 7 mai. Cei trei au declarat întotdeauna că sunt mai atrași de proiectul actualei formații din Liga 2 și nu de cel al campioanei din SuperLiga.

FCSB, mesaj special în ziua de 7 mai

De atunci, acea performanță este sărbătorită an de an, iar FCSB și CSA Steaua se întrec în mesaje speciale postate în mediul online. Așa cum s-a întâmplat și în trecut, cele două formații au amintit despre acel eveniment și acum, după cum urmează:

Marți, 7 mai, se împlinesc 38 de ani de la cea mai glorioasă zi a fotbalului românesc.

În acea zi, pe Ramón Sánchez Pizjuán Stadium, Steaua București intra în istoria fotbalului, devenind prima echipă din Estul Europei care cucerea cel mai râvnit trofeu din fotbal, Cupa Campionilor Europeni (actuala UEFA Champions League), într-o finală disputată împotriva celor de la FC Barcelona.

Helmut Duckadam intra în Cartea Recordurilor după ce apăra patru lovituri de departajare consecutive, iar trofeul ajungea la București.

Pentru această uriașă performanță, FCSB le aduce un omagiu și le mulțumește acelor mari fotbaliști pentru contribuția extraordinară adusă la dezvoltarea fotbalului românesc!
„, a transmis FCSB.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare