EXCLUSIV | Marius Croitoru, prima reacție după ce s-a împăcat cu Mititelu și a revenit la Craiova: ”Am semnat și e cel mai important lucru!” Ce mesaj are pentru suporterii lui FCU

Marius Croitoru (43 de ani) a declarat pentru Sport pe Surse că lucrurile au intrat în normalitate în ceea ce privește relația cu Adrian Mititelu. Noul antrenor al lui FCU Craiova a dezvăluit că obiectivul său va fi promovarea.

FCU Craiova a retrogradat în Liga 2 după un final dramatic de sezon. Coșmarul de la echipă l-a afectat profund pe Adrian Mititelu, care a luat în calcul chiar să renunțe la fotbal. Omul de afaceri s-a răzgândit și este gata să o ia de la capăt. După ce a anunțat despărțirea de mai mulți jucători, Mititelu a decis să schimbarea antrenorului. Marius Croitoru i-a luat locul lui Eugen Trică.

Prima reacție a lui Marius Croitoru, după ce a semnat cu FCU Craiova

Contactat de Sport pe Surse, Marius Croitoru a declarat că obiectivul va fi promovarea.

”Din octombrie a vrut prima dată să mă readucă. Nu s-a putut pentru că nu am avut dreptul cu carnetul de antrenor.

Lucrurile au intrat în normal. Am semnat cu Craiova și este cel mai important lucru pentru mine.

Obiectivul e clar promovarea. Că sunt eu sau alt antrenor, la Craiova nu poate fi alt obiectiv.

(Cum l-ai găsit pe Adrian Mititelu? – n.r.) Nu a fost un moment prea fericit pentru el această retrogradare, important e ce vom realiza. Din momentul în care ai retrogradat, e clar că ai anumite trăiri, anumite supărări. Important e că își dorește promovarea.

Am avut deja o discuție, am stabilit strategia”, a mai spus Marius Croitoru pentru Sport pe Surse.

Mesaj pentru suporteri

În primul mandat în Bănie, Marius Croitoru a avut o relație excelentă cu suporterii. Tehnicianul va avea și rolul de a readuce nucleul dur al acestora lângă echipă, mai ales după incidentele din ultima etapă.

”E un moment dureros, pentru suporteri, pentru cei care iubesc Craiova. Este și normal să aibă această supărare. Promisiune nu pot să fac decât că voi munci și că voi face totul să promevez.

Trebuie să înțeleagă că jucătorii au o datorie față de suporteri și de echipă”, a declarat Marius Croitoru pentru Sport pe Surse.

”Bine ai revenit, Marius Croitoru! Marius Croitoru este noul antrenor principal al FCU 1948. Acesta a mai antrenat echipa în perioada 23 iunie 2022 – 10 octombrie 2022. El a semnat un contract valabil pentru 2 ani.”,
Comunicat FCU Craiova.

  • 1,29 este media de puncte reușite de Marius Croitoru în cele 14 meciuri din primul mandat pe banca lui FCU Craiova

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare