EXCLUSIV | Lovitura dată de Gică Hagi! Pe cine aduce la Farul: „Un jucător sau doi la schimb”

Farul Constanța continuă pregătirile pentru noul sezon, iar Gică Hagi (59 de ani) este foarte aproape de a mai rezolva un transfer.

Victor Dican urmează să semneze cu Farul

În această vară, Farul Constanța i-a mai adus pe Gabi Iancu, Mihai Bălașa, Andrei Ciobanu, Eduard Radaslavescu și Răzvan Ducan. Ultimul fotbalist dorit de Gică Hagi este Victor Dican (23 de ani), căpitanul celor de la FC Botoșani.

În trecut, Victor Dican a reprezentat o variantă și pentru FCSB, însă Gigi Becali și Valeriu Iftime nu au ajuns în cele din urmă la un acord. Acum, patronul celor de la FC Botoșani a confirmat în exclusivitate pentru Sportpesurse.ro că este foarte aproape să bată palma cu Gică Hagi pentru transfer și speră ca în următoarele ore să fie perfectat totul.

Se lucreză la perfectarea acestui transfer. El mai are un an de contract la noi, dar aș vrea să-i dau drumul. Dican își dorește mult lucrul acesta. Îl vor cei de la Farul și acum vorbim despre un transfer rezonabil pentru ambele părți. Sper ca astăzi sau mâine să se încheie totul.

În principiu, Dican va fi la Farul din sezonul viitor. Discutăm despre anumiți jucători la schimb, nu știu dacă va fi vorba și despre bani. Cu siguranță, vom avea și noi beneficii după acest transfer. Un jucător sau doi la schimb, da.

(n.r. dacă i se potrivește mai mult Farul decât FCSB) Cred că mai multor jucători le-ar prinde mai bine Farul decât FCSB. La FCSB e puțin mai complicat, din mai multe puncte de vedere. Cred că Dican a ales mai bine Farul acum„, a spus Valeriu Iftime.

Gigi Becali a anunțat în direct plecarea lui Eduard Radaslavescu la Farul

Patronul campioanei României a spus că nu este vorba despre un transfer făcut în schimbul unei anumite sume și nici măcar de un împrumut, ci practic l-a cedat gratis pe tânărul jucător, urmând a încasa un procent mai mult decât semnificativ dintr-un eventual viitor transfer al lui.

„Uite, Radaslavescu, am dat pe el 850.000 de euro și i l-am dat gratis azi lui Gică. I l-am dat lui, dacă-l dă mai departe, iau jumătate”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare