EXCLUSIV | Junior Morais a plecat de la Gaziantep! Ce a spus despre relația cu Marius Șumudică

Ajuns la 37 de ani, Junior Morais este liber de contract, după despărțirea de Gaziantep.

Junios Morais nu se gândește la retragere

Sosit în Turcia în toamna anului trecut, la cererea lui Marius Șumudică, Junior Morais a pus umărul serios la salvarea lui Gaziantep de la retrogradare. Din noul sezon însă, fundașul brazilian nu va mai continua în Turcia, însă spune că nu ia în calcul retragerea, chiar dacă are o vârstă care i-ar putea permite acest lucru.

Pe viitor, Morais vrea să se facă antrenor. Totodată, fostul fundaș de la Astra, FCSB și Rapid a vorbit despre relația cu Marius Șumudică, alături de care a obținut rezultate importante în cariera sa.

Sunt în vacanță in Brazilia. Înțelegerea mea cu Gaziantep s-a terminat, au fost 9 luni de contract. Obiectivul era rămânerea în prima ligă și am ramas. Le doresc mult succes celor de la Gaziantep în sezonul viitor. Vreau să joc, nu mă gândesc să mă opresc în acest moment.

Știu câți ani am, dar condiția fizică și capacitatea mea de efort mă ajută să merg mai departe. Pe viitor, vreau să continui în fotbal, mă gândesc să urmez un curs de antrenorat.

(n.r. despre relația cu Marius Șumudică) Șumudică este un antrenor foarte bun, a avut rezultate bune oriunde a mers. Am avut mereu o prietenie foarte bună cu el, întotdeauna ne-am înțeles bine„, a spus Junior Morais, pentru Sportpesurse.ro.

Gaziantep a făcut eforturi mari pentru a-l păstra pe Niță

Aflat la final de contract cu Gaziantep, Florin Niță a primit o nouă ofertă din partea turcilor, însă portarul român a avut anumite cerințe pentru a continua la echipă. Jurnaliștii din țara „Semilunei” au vorbit despre negocierile dintre cele două părți și au evidențiat faptul că fosta echipă a lui Marius Șumudică a făcut eforturi mari pentru a-l avea pe goalkeeper și din sezonul viitor.

Gaziantep FK a făcut eforturi mari pentru a-l păstra în echipă pe portarul român. În urma negocierilor, Florin Niță a fost convins să rămână. Oficialii clubului au declarat că rămânerea lui Niță în echipă este o parte importantă a planurilor de a crea o echipă puternică în noul sezon.

S-a afirmat că decizia lui Niță de a rămâne în echipă a fost primită cu mare bucurie în rândul suporterilor„, au notat turcii.

Ca o comparație, Florin Niță avea un salariu în valoare de 35.000 de euro lunar la Sparta Praga. Cel mai probabil venitul portarului român în Turcia se apropie de această sumă, una destul de mare pentru nivelul fotbalului românesc, de exemplu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare