EXCLUSIV | Ionel Ganea: „Daniel Niculae nu trebuia să se bage în aşa ceva”. Ce pedeapsă crede „Ganezul” că va primi rapidistul

Daniel Niculae, preşedintele Rapidului, a fost audiat, joi, la Parchet, într-un dosar în care a primit calitatea de suspect pentru introducerea materialelor pirotehnice în stadion.

La audieri au fost aduși până acum mai mulți lideri de galerie de la Rapid, după ce, la percheziţii, au fost găsite arme de foc, puști și pistoale!

Şeful giuleştenilor a părăsit sediul poliției după două ore de audieri și va fi cercetat în stare de libertate.

Ionel Ganea crede că Niculae poate primi o amendă

Ionel Ganea, fost jucător la Rapid, a reacţionat pe seama scandalului în care este implicat Daniel Niculae.

Ca preşedinte, nu trebuia să se bage în aşa ceva. El are totuşi o funcţie. În ziua de azi, totul e urmărit, totul e ascultat. Cred că Daniel Niculae va primi o amendă. Părerea mea este că suporterii ar trebui lăsaţi totuşi să-şi facă şi ei spectacolul lor, înainte de meci, 10-15 minute, cu torţe.

Ce au făcut? Au omorât pe cineva? Nu vedeţi cum e în România? Legile au fost făcute ca să fie încălcate. Cred că şi legea ar trebui să fie mai permisivă, să lase suporterii să se desfăşoare şi ei.

În privinţa viitorului lui Daniel Niculae la Rapid, doar Dan Şucu poate decide. Dacă e urmărit penal, va fi o chestie de durată, iar Şucu va decide ce se întâmplă cu Nico”, a spus Ionel Gandea pentru Sportpesurse.ro.

Dan Şucu şi rochia de mireasă

Patronul Rapidului a dezvoltat subiectul, la conferinţa de joi. Omul de afaceri a trecut de la extaz la agonie. Adică de la 4-0 cu FCSB la scandalul în care sunt implicaţi Niculae şi liderii de galerie din Giuleşti.

„La meciul cu FCSB am trăit cea mai frumoasă de când m-am implicat în fotbal, iar azi mă simt de parcă cineva a aruncat cu noroi în rochia de mireasă.

Dacă aș ști că în casa lui Daniel sunt arme și muniții, aș avea o problemă. Dar nu cred că e cazul”, a spus Dan Şucu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare