EXCLUSIV | Începe războiul cu două luni înainte de EURO! Mircea Sandu îl ironizează pe Răzvan Burleanu și îl cere afară din fotbal: ”Să se retragă în securitate!”

Mircea Sandu (71 de ani) îl pune la punct pe Răzvan Burleanu (39 de ani), despre care spune că și-a arogat merite în ceea ce privește infrastructura din fotbalul românesc. Mai mult, fostul președinte al FRF ironizează intenția actualului șef de la Casa Fotbalului de a candida și pentru al patrulea mandat, deși este interzis de lege.

Din Franța, Mircea Sandu este la curent cu tot ceea ce mișcă în fotbalul românesc. Este drept, nici fotbalul românesc nu îi dă pace. Recent, Mircea Lucescu l-a atacat pe cel supranumit ”Nașul”: l-a acuzat că a participat la aranjarea campionatelor câștigate de Unirea Urziceni și Oțelul Galați.

Mircea Sandu îl vrea out din fotbal pe Burleanu

Ajuns la al treilea mandat la conducerea FRF, Răzvan Burleanu intenționează să candideze și pentru al pastrulea mandat. Chiar dacă regulamentul nu îi permite, șeful FRF poate profita de o schimbare de statut pentru încă cinci ani în fruntea fotbalului românesc.

Contactat de Sport pe Surse, Mircea Sandu ironizează intenția urmașului său, pe care îl cere afară din fotbal.

”Am mai auzit ceva, că toate investițiile pe care eu le-am adus în FRF și nu numai, le-ar fi adus actuala conducere. Adică niște chestii care pur și simplu…

Aș vrea să lămuresc odată pentru totdeauna această problemă a stadioanelor din România… îmi aparțin în proporție de sută la sută inițiativele.

Sigur, am fost la primari, la Videanu, la Oprescu, la Guvern, peste tot. Obținerea organizării Campionatului European 2020, care s-a jucat în 2021, este sută la sută inițiativa mea, ca președinte al FRF.

Așa s-au construit cele patru stadioane din București. Lia Manoliu, Steaua, Arcul de Triumf, Rapid..

Dar ce să fac, să le spun eu? Lasă-le acolo, sunt documente. Statistica și istoria le spun. Adică cu cinci calificări la Campionate Europene și Mondiale. Nu am facut absolut absolut nimic pentru fotbal, am jucat și eu vreo 400 și ceva de meciuri, am dat și eu vreo 116 goluri…

Eu spun că statistica și istoria vor spune despre fiecare în parte despre ce a făcut și ce a lăsat în urmă”, a declarat Mircea Sandu pentru Sport pe Surse.

Mircea Sandu, despre Burleanu: ”Mai rău decât politicienii”

”În momentul în care vii și spui, mai rău decât politicienii, că ăsta a stat 24 de ani, dezastru, nenorocire, maxim două mandate, și apoi e dulce mierea și începi să te lingi pe degete și începi să numeri degetele… 1,2,3 hopaaaa, l-am egalat pe ăla cu 24 de ani.

Nu!! Ar fi trebuit așa cum a spus: după doua mandate, mulțumesc!, mă retrag în securitate, în politică, la locul meu, de unde am venit”, a mai spus cel supranumit Nașul.

  • 24 de ani a fost Mircea Sandu la conducerea FRF

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare