EXCLUSIV | Ianis Hagi, nuntă secretă după EURO 2024! Evenimentul costă peste 100.000 de euro și a fost stabilit în cele mai mici detalii

Ianis Hagi (25 ani) va avea un an 2024 încărcat. Se pregăteşte să participe, alături de naţionala României, la EURO 2024, trebuie să-şi clarifice şi situaţia contractuală cu Glasgow Rangers, clubul de care aparţine, însă va trece prin mari emoţii şi pe plan personal.

Fiul „Regelui” şi-a planificat deja, în cele mai mici detalii, petrecerea de nuntă.

A făcut cununia civilă, de Crăciun

Ianis Hagi şi Elena Tănase, cea care îi este deja soţie în acte, vor dansa la petrecerea de nuntă în vara acestui an. Marele eveniment va avea loc după ce naţionala României îşi va încheia aventura de la turneul final EURO 2024, din Germania. Jucătorul împrumutat de Rangers la Alaves a ales acel moment tocmai pentru a rămâne concentrat pe EURO 2024 şi a nu perturba pregătirile staff-ului naţionalei.

Până atunci, familiile celor doi îndrăgostiţi se ocupă de organizarea nunţii. Cele două soacre, împreună cu „jumătatea” lui Ianis, au planificat evenimentul până la cele mai mici detalii.

A venit şi „nota de plată”: petrecerea costă peste 100.000 de euro. Probabil că mirii nu vor trebui să-şi facă griji din cauza cheltuielilor, având în vedere că la nunta ce va avea loc la Constanţa sunt aşteptaţi 500 de invitaţi.

Foarte posibil, „darul de nuntă” va acoperi suma plătită pentru organizarea celui mai mare party de la malul mării, ce va avea loc în acest an.

Gică Hagi îşi doreşte nepoţi

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat chiar în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie 2023. În seara aceleaşi zile, a urmat o petrecere la care s-au adunat aproximativ 400 de invitaţi, la un local din nordul Capitalei.

Socrul mare, Gică Hagi, a anunţat deja că-şi doreşte nepoţi.

„Anii trec, a venit timpul să mergem şi după copii. E o seară minunată pentru noi. Crăciun fericit tuturor, bucurie, linişte sănătate şi spor! Încheiem fericiţi anul, bucuroşi, cred că şi socrul mic e bucuros. Ei au făcut un pas înainte în viaţă, să fie responsabili şi să împartă lucrurile cum trebuie.

Copiii comandă acum, va fi o seară frumoasă. Ne dorim nepoţi, depinde de ei, noi suntem lângă ei şi trebuie să-i sprijinim. (n.r. dacă nunta va fi după EURO) Da, avem timp. În vară va fi nunta. Şi-a luat o responsabilitate mare, fiecare trebuie să lase de la el, să fie uniţi şi Dumnezeu să împartă binecuvântarea”, a spus Gică Hagi.

”Suntem fericiți, bucuroși, am ajuns în ziua de 25 decembrie, în ziua de Crăciun, să facem cununia civilă, este un moment unic pentru ambele familii.

Le mulțumim și lor că ne-au susținut din prima zi”, a zis atunci şi Ianis Hagi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare