EXCLUSIV | Eugen Neagoe, după ce sponsorul lui FC Argeș și-a anunțat retragerea sprijinului financiar: ”Revenim în prima ligă”

Eugen Neagoe (56 de ani) nu crede că Viorel Tudose va pleca de lângă echipă. Omul de afaceri a anunțat că își va retrage sprijinul financiar dacă nu va reuși să transforme FC Argeș într-o societate pe acțiuni.

FC Argeș a ratat startul în noul an. Piteștenii au pierdut în prelungirile partidei de la Mircurea Ciuc, 1-2 cu Csikszereda. Visul revenirii în Liga 1 s-a transformat rapid în emoții în ceea ce privește retrogradare. ”Vulturii” sunt abia pe locul 16, cu trei etape înaintea finalului sezonului regulat.

Argeșul ar putea rămâne fără sponsor, Neagoe vorbește despre promovare

Viorel Tudose a anunțat că își va retrage sprijinul financiar. Omul de afaceri a declarat în presa locală că nu poate transforma clubul în societate pe acțiuni din cauza primarului Cristian Gentea, care nu ar fi de acord:

„În aceste condiţii, în vară sau chiar la începutul lunii martie îmi voi retrage sprijinul financiar şi voi pleca.

Aşa cum am mai spus, nu am venit la FC Argeş decât împins de la spate de iubirea faţă de acest club, de care m-am îndrăgostit de la 4 ani. Nu am nevoie de niciun fel de câştig”, spus Tudose, conform ziartopdearges.com.

Contactat de Sportpesurse, Eugen Neagoe nu crede că se va ajunge la despărțire: ”Vorbesc mereu cu domnul Tudose”, a spus antrenorul.

”Nu știu, sincer nu știu despre așa ceva. A început campionatul acum, am pierdut în minutul 95. Avem o echipă tânără, trebuie să ne pregătim foarte bine pentru aceste ultime jocuri. Iar echipa trebuie să se consolideze. Vor urma întăriri”,
Eugen Neagoe pentru Sportpesurse.

Anunțul lui Neagoe: ”Revenim în prima ligă”

Mai mult, tehnicianul este convins că echipa sa va avea puterea să revină în Liga 1, dacă totul va decurge conform planurilor.

”Revenim în prima ligă. Eu vorbesc cu domnul Tudose.

Au fost multe schimbări, jumătate dintre jucători sunt foarte tineri, din pepiniera proprie. Trebuie să avem mare grijă. Cu întăriri, din vară să atacăm promovarea”, a mai spus Neagoe pentru Sportpesurse.

  • 1 punct pe meci este media reușită de Eugen Neagoe în cele 7 partide pe banca lui FC Argeș

Probleme cu terenurile: ”Toată lumea trebuie să înțeleagă”

Neagoe lansează un semnal de alarmă. Spune că echipa sa nu are terenuri de antrenament la nivelul așteptărilor. Mai mult, și construcția noului stadion ar putea întârzia.

Termenul de finalizare, începutul anului 2026, ar putea fi amânat din cauza unei constestații depuse în ultimul moment.

”Toată lumea trebuie să înțeleagă. Aș vrea să se rezolve problema cu terenurile de antrenament, din Pitești. Din păcate, da, tinde să devină o problemă, tipic românește, și cea a noului stadion”, a mai spus Eugen Neagoe.

  • 16 este locul ocupa de FC Argeș, cu 18 puncte adunate în 16 etape.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare