EXCLUSIV | Eduard Radaslavescu a refuzat să meargă la FC Botoșani și a ales Farul! Reacția lui Valeriu Iftime

După doi ani petrecuți la FCSB, Eduard Radaslavescu (19 ani) va reveni la Farul, sub comanda lui Gică Hagi (59 de ani).

Valeriu Iftime: „Nu am negociat foarte atent cu el”

Această mutare reprezintă o adevărată afacere pentru Gică Hagi, care îl primește gratis pe Eduard Radaslavescu, după ce a încasat 850.000 de euro din partea lui Gigi Becali în august 2022. Înainte să revină la Farul, mijocașul a avut șansa de a evolua pentru FC Botoșani sau Hermannstadt, însă s-a opus de fiecare dată.

Întrebat despre Eduard Radaslavescu, fotbalist care a refuzat să meargă la Botoșani în urmă cu un an, Valeriu Iftime a dezvăluit care a fost principalul motiv pentru care îl voia pe fostul jucător al FCSB-ului la formația sa.

Când l-am vrut pe Radaslavescu, noi aveam nevoie de un under-21 la acea vreme. El nu a vrut, dar nici eu nu am negociat foarte atent cu el. A rămas atunci la FCSB. În orice caz, este un copil bun și ar putea fi util la Farul. De regulă, domnul Hagi nu greșește la jucători și știe ce trebuie să ia„, a spus Valeriu Iftime pentru Sportpesurse.ro.

Victor Dican urmează să semneze și el cu Farul

În această vară, Farul Constanța i-a mai adus pe Gabi Iancu, Mihai Bălașa, Andrei Ciobanu, Eduard Radaslavescu și Răzvan Ducan. Ultimul fotbalist dorit de Gică Hagi este Victor Dican (23 de ani), căpitanul celor de la FC Botoșani.

În trecut, Victor Dican a reprezentat o variantă și pentru FCSB, însă Gigi Becali și Valeriu Iftime nu au ajuns în cele din urmă la un acord. Acum, patronul celor de la FC Botoșani a confirmat în exclusivitate pentru Sportpesurse.ro că este foarte aproape să bată palma cu Gică Hagi pentru transfer și speră ca în următoarele ore să fie perfectat totul.

Se lucreză la perfectarea acestui transfer. El mai are un an de contract la noi, dar aș vrea să-i dau drumul. Dican își dorește mult lucrul acesta. Îl vor cei de la Farul și acum vorbim despre un transfer rezonabil pentru ambele părți. Sper ca astăzi sau mâine să se încheie totul.

În principiu, Dican va fi la Farul din sezonul viitor. Discutăm despre anumiți jucători la schimb, nu știu dacă va fi vorba și despre bani. Cu siguranță, vom avea și noi beneficii după acest transfer. Un jucător sau doi la schimb, da.

(n.r. dacă i se potrivește mai mult Farul decât FCSB) Cred că mai multor jucători le-ar prinde mai bine Farul decât FCSB. La FCSB e puțin mai complicat, din mai multe puncte de vedere. Cred că Dican a ales mai bine Farul acum„, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare