EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile

FCSB a obținut de la Primăria Capitalei un preț mai mic pentru închirierea Arenei Naționale la partida cu CFR Cluj, la care se va celebra cucerirea titlului. Campionii mai așteaptă un ultim aviz pentru turul prin centrul orașului

FCSB va trebui să suporte și curățenia la Arena Națională

Partida de sâmbătă seara FCSB – CFR Cluj, care va marca câștigarea titlului de către gazde, cu decernarea trofeului și acordarea medaliilor, va umple Arena Națională. Iar recordul de asistență (54.364 bilete, România – Finlanda, 2015) e pe punctul să cadă. S-au vândut 48.900 tichete online, vor mai fi disponibile tichete la ghișee. În tot acest peisaj, FCSB a obținut în mod special un discount din partea Primăriei Capitalei pentru închirierea stadionului. Asta fiindcă în această perioadă complexul nu are asigurat niciun operator pentru curățenie!

FCSB, sărbătoare ca după un succes în UEFA Champions League. Roș-albaștrii vor defila prin București într-un autocar descoperit
FCSB a câștigat titlul în Superliga după 9 ani de așteptare. Sursă foto: Profimedia

35.000 euro pentru partida cu show inclus

”Pentru meciul cu CFR, clubul a obținut o reducere a prețului de circa 10 procente”, spun surse FCSB. Campioana va trebui să suporte, în schimb, costurile suplimentare pentru curățenia în stadion după eveniment. Adică FCSB va angaja o firmă care să presteze serviciile respective cu ocazia jocului din week-end.

Înțelegerea funcționează acum în acest fel pentru că Primăria București se află în proceduri de contractare a propriului operator de curățenie pentru Arena Națională.

”Organizarea partidei cu CFR va costa în jur de 35.000 de euro. Aici intră închirierea, operarea stadionului, paza, curățenia”, arată aceleași surse.

În autocar decapotabil până în Piața Constituției

În plus, FCSB pregătește un show total pentru seara de sâmbătă. Punctul central va fi un spectacol cu foc de artificii, pe care patronul Gigi Becali l-a promis încă din urmă cu câteva săptămâni. Se întâmpla într-un moment în care FCSB nu era încă matematic campioană, dar diferența de puncte din clasament asigura un confort suficient pentru titlu.

Gigi Becali plătește un show spectaculos cu ocazia cuceririi titlului / Foto: Profimedia

„Veți vedea cele mai frumoase artificii din viața voastră. Vor fi pregătite de la al 4-lea sau al 5-lea meci din play-off. Le voi da pe Arena Națională. Vom da numai artificii, artificii, artificii! Voi ieși pe Maybach, ca pe vremuri, o să dau comandă de niște artificii care să ajungă până la șinele de tren. Eu glumesc, nu e trufie sau mândrie”, Gigi Becali, 1 martie

De asemenea, echipa va pleca de la stadion într-un autocar descoperit, iar destinația va fi Piața Constituției. ”Așteptăm încă ultimele avize de la Poliție și Jandarmerie”, punctează surse FCSB.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare