EXCLUSIV. Cancerul l-a împins pe Mircea Sandu să ia o decizie radicală! A vândut tot ce avea la Nisa, iar cu banii obținuți a cumpărat trei apartamente în orașul miliardarilor

Diagnosticat pentru a treia oară cu cancer, în 2022, Mircea Sandu a luat recent o decizie care ar putea fi catalogată într-o anumită măsură drept radicală, prin prisma faptului că ea s-a produs în contextul în care fostul președinte al Federației Române de Fotbal a ajuns deja la o vârstă respectabilă, 71 de ani.

Cel poreclit „Nașul” în fotbalul românesc și-a vândut casa pe care o deținea în orașul francez Nisa și a folosit suma primită în schimb pentru a achiziționa trei apartamente la Monte Carlo, mai exact în zona Beausoleil, care beneficiază de o panoramă cu totul specială în apropierea „orașului miliardarilor”, la o distanță foarte mică de riviera franceză.

Mircea Sandu a decis să își mute reședința la 71 de ani, la scurt timp după ce a fost diagnosticat pentru a treia oară cu cancer

Mircea Sandu urmează să se mute într-una dintre aceste locații, în vreme ce în posesia unui alt apartament va intra fiica fostului fotbalist de la Sportul Studențesc, Raluca. De asemenea, al treilea apartament urmează să fie închiriat de către fostul șef de la FRF, în schimbul unei chirii lunare care ar trebui să depășească în linii mari suma de 10.000 de euro.

După cum se știe deja destul de bine și după cum s-a notat anterior, Mircea Sandu se confruntă deja pentru a treia oară în viața sa cu probleme destul de serioase de sănătate, după cum chiar el a dezvăluit în octombrie 2022.

„În februarie 2009 mi-am făcut toate analizele, mă îngrășasem un pic, făcusem 100 de kilograme. Mi-am făcut analizele, ecografie, totul în regulă. În august am venit din vacanță, slăbisem 10 kilograme, am început cu mișcare, hai să mă duc să văd cum stau. Și atunci mi-a descoperit doamna doctor două metastaze la lobul mic al ficatului.

Am găsit un oncolog extraordinar. A făcut o echipă cu chirurg, radiolog, anestezist și am început tratamentul, chimioterapia și radioterapia. Greu!

A fost totul extraordinar de bine, n-am avut nicio problemă, nu dureri. Oamenii și-au făcut treaba perfect. Oncologul, cu tratamentul pe care l-a aplicat, micșorase foarte mult toate mizeriile alea acolo. Am avut pungă, mi-a scos-o după 6 luni. Am mai făcut șase luni de chimioterapie și începând cu iunie 2010 n-am mai făcut tratament, doar mergeam la control. A fost o operație grea, o perioadă grea!

În 2020, m-am dus să fac controlul periodic de rutină. Și, ce credeți?, am descoperit că am o tumoare la plămâni. Mi-au scos-o în iunie 2020. Și, recent, mi-au mai descoperit una. Acum, am cancer la prostată. Trebuie să o rezolv și p-asta!”, a spus Mircea Sandu, potrivit gsp.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare