EXCLUSIV | Beșiktaș a fost să-l vadă pe Florinel Coman la meciul România – Ucraina! Ce spun turcii despre suma de transfer

Florinel Coman (26 de ani) râvnește la un transfer în străinătate, iar fotbalistul FCSB-ului își poate vedea visul împlinit după EURO 2024.

Florinel Coman, urmărit de reprezentanții lui Beșiktaș la EURO 2024

După ce Al-Duhail l-a curtat pe Florinel Coman în ultimele săptămâni, Beșiktaș a intrat acum pe fir pentru transferul fotbalistului de la FCSB. Reprezentanții clubului din Turcia sunt în căutarea unui jucător care să evolueze în banda stângă a atacului, iar „Mbappe de România” le-a fost recomandat „Vulturilor”, care au trecut la fapte.

Jurnalistul turc Salim Manav, cel care a oferit în premieră informația că Florinel Coman a intrat în atenția lui Beșiktaș, a dezvăluit că oficialii clubului l-au urmărit pe fotbalistul FCSB-ului la partida cu Ucraina și, cel mai probabil, o vor face pe toată perioada turneului din Germania.

Florinel Coman a fost recomandat la Beşiktaş de impresari. Clauza de eliberare a jucătorului este de 5 milioane de euro. Suma este una destul de normală pentru Beşiktaş. Echipa are nevoie de o extremă stânga. Da, este adevărat că a fost urmărit la meciul cu Ucraina„, a spus Salim Manav, pentru Sportpesurse.ro.

Reamintim că „Mbappe de România” are o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro la FCSB și poate pleca oriunde, în cazul în care clubul interesat plătește această sumă și ajunge la un acord cu fotbalistul în privința salariului.

Gigi Becali, detalii despre transferul lui Florinel Coman

„Nu au virat, de vreo 3 zile spun că mâine virează banii (n.r. cei de la Al-Duhail). Acum e posibil, Coman are telefonul închis, ei trebuia să semneze întâi cu Coman și după să bage banii. Și probabil îi plimbă Coman, nu vrea. Eu nu dau comision la o afacere pe care nu vreau să o fac.

Nu știu, zic. Dar nu mă interesează pe mine acum Coman. Nu mă interesează la ora asta decât Champions League, nimic altceva. Coman e Coman, nu știu, eu Champions League visez și nu mă interesează altceva”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare