EXCLUSIV // Avocata lui Dănuţ Lupu a anunţat când ar putea fi eliberat, de fapt, fostul internaţional de după gratii

Dănuţ Lupu a primit o veste foarte bună, joi după-amiază. După 5 luni petrecute în detenție, fostul internaţional a înaintat o cerere de eliberare condiționată la Judecătoria Sectorului 5, iar aceasta a fost aprobată de către judecător.

Ingrid Miclăuş, avocata lui Lupu, a explicat în ce condiţii ar putea ieşi fostul jucător de la Penitenciarul Rahova.

Se aşteaptă decizia Parchetului

Cert este că Dănuţ Lupu va rămâne în închisoare până va afla decizia procurorilor.

„Aşteptăm decizia Parchetului, dar sperăm ca luni să fie eliberat condiţionat. Hotărârea de azi (n.r. – joi) nu suspendă pedeapsa. El rămâne în închisoare până vom afla decizia procurorilor”, a spus Ingrid Miclăuş, avocata lui Lupu, pentru Sportpesurse.ro.

Astfel, dacă procurorii nu vor contesta decizia, Lupu va fi eliberat luni de la Penitenciarul Rahova. În caz contrar, fostul internaţional va rămâne după gratii până când se judecă recursul Parchetului.

Lupu, prins la volan fără permis

Dănuţ Lupu a fost prins de mai multe ori conducând fără permis, ultima dată în iunie 2022, când a fost oprit de o brigadă a Poliţiei Rutiere, care i-a întocmit dosar penal, fiind apoi trimis în judecată.

Iar în februarie 2023, Judecătoria Cornetu l-a condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare pentru abaterea respectivă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare