EXCLUSIV | Gaziantep i-a decis viitorul lui Alexandru Maxim, aflat la final de contract!

Ajuns la 34 de ani, Alexandru Maxim este tratat ca un adevărat idol la Gaziantep, iar fanii îl apreciază enorm pe internaționalul român aflat din 2020 la actuala formație.

Maxim a acceptat un salariu mai mic pentru a continua la Gaziantep

Alexandru Maxim a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Gaziantep în ultimele sezoane și a reușit să devină o adevărată emblemă pentru actualul club. Drept dovadă, internaționalul român a primit o nouă propunere și va continua în Turcia și în următorul sezon, potrivit unor informații obținute de Sportpesurse.ro de la jurnalistul turc Ali Burak.

Conducerea și fanii lui Gaziantep au rămas impresionați de gestul lui Alexandru Maxim, care a acceptat un salariu mai mic decât înainte pentru a continua la echipă. Totodată, mijlocașul român a fost de acord să i se plătească anumite restanțe salariale în rate, în semn de recunoștință față de club.

Din noua stagiune însă, mijlocașul ar putea rămâne singurul român din echipă, după plecările lui Florin Niță și Denis Drăguș, în timp ce Deian Sorescu are șanse mici să mai continue.

Alexandru Maxim se află de la începutul anului 2020 la Gaziantep și are în tricoul turcilor nu mai puțin de 153 de meciuri, 46 de goluri și 33 de pase decisive.

Alexandru Maxim, idol la Gaziantep

La începutul mandatului lui Edi Iordănescu, Alexandru Maxim (33 de ani) era o prezență constantă, însă fotbalistul a fost sărit din schemă ulterior. S-a zvonit că jucătorul lui Gaziantep ar fi avut o atitudine care nu îi convenea selecționerului, la fel cum s-a întâmplat în cazurile lui Alexandru Mitriță și Andrei Ivan.

Chiar dacă a pierdut conexiunea cu naționala României, Alexandru Maxim a rămas un fotbalist important în Turcia și mai ales pentru Gaziantep. Mijlocașul se află în formă maximă la antrenamente și a reușit să-l cucerească definitiv pe antrenorul Selcuk Inan, care este pregătit să își creioneze stilul de joc în jurul tricolorului.

Declarând că poartă cu mândrie tricoul lui Gaziantep cu fiecare ocazie, Maxim plănuiește să facă lucruri grozave în noul sezon.

În timp ce fotbalistul român dă semnale de revenire la vremurile sale de altădată și are o atitudine ambițioasă la antrenamente, fanii au și ei mari așteptări de la el.

Printre informațiile primite se numără și faptul că antrenorul Selçuk İnan se pregătește să-și modeleze planul de joc în funcție de Maxim și că românul este alegerea sa printre jucătorii ofensivi„, au notat turcii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare