EXCLUSIV | Acord! Internaționalul român a acceptat oferta și urmează să semneze cu noua echipă

În vârstă de 26 de ani, Deian Sorescu s-a aflat în lotul României pentru EURO 2024.

Deian Sorescu s-a înțeles cu Gaziantep pentru un transfer definitiv

Chiar dacă nu a fost titularizat de Edi Iordănescu în niciun meci din Germania, Deian Sorescu a evoluat un minut cu Belgia și 33 de minute în partida cu Slovacia. Internaționalul român i-a convins însă pe cei de la Gaziantep să-l păstreze, după ce a fost împrumutat în ultimul sezon de la Rakow.

Potrivit unor informații obținute de Sportpesurse.ro, Deian Sorescu a ajuns la un acord de principiu cu Gaziantep și urmează să semneze noul contract. Românul a acceptat toate condițiile contractuale și își va rezilia înțelegerea cu Rakow, club de care aparține din 2022.

Deian Sorescu intrase în ultimul an de contract cu Rakow și, cel mai probabil, Gaziantep a plătit o sumă de bani pentru transferul definitiv al fotbalistului adus de la Dinamo pentru 800.000 de euro.

Ce scriau turcii despre Deian Sorescu

Viitorul lui Deian Sorescu, unul dintre jucătorii împrumutați de Gaziantep FK, nu este încă clar. Clubul nu a făcut încă o declarație oficială, iar situația atacantului român rămâne incertă.

Gaziantep FK continuă negocierile cu Deian Sorescu, după ce nu a reușit să ajungă la un acord financiar cu portarul Florin Niță. Cu toate acestea, nu au existat încă evoluții concrete în privința lui Sorescu.

Există informații conform cărora Sorescu, unul dintre jucătorii pe care fanii doresc să îi vadă în echipă, dorește să rămână la club. Se așteaptă ca această situație să fie clarificată, fie pozitiv, fie negativ, în această săptămână.

Atacantul român a atras atenția în liga turcă, marcând 4 goluri și reușind o pasă decisivă în 16 meciuri pentru Gaziantep FK. Sorescu a jucat și în 2 meciuri la Campionatul European. Vom urmări cu atenție evoluțiile legate de viitorul lui Sorescu.” scria presa din Turcia, zilele trecute.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare