Sign in / Join

Europa League: Dinamo a primit răspunsul TAS

1324
0
Share:

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a respins, luni, apelul clubului Dinamo privind dreptul de participa în cupele europene.

Stadionul_Dinamo

Hotărârea TAS este irevocabilă! Clasată pe locul al patrulea la finalul play-off-ului, Dinamo şi-a obţinut pe teren dreptul de a juca în Europa. Însă formaţia din Ştefan cel Mare nu a primit licenţa pentru cupele europene deoarece la data limită, 31 mai 2015, clubul nu ieşise oficial din insolvenţă.

Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al clubului Dinamo, a anunţat că formaţia bucureşteană nu va juca în cupele europene: „Am făcut plăţile chiar mai devreme, am avut semnale pozitive, dar regulamentul este altul. Păcat, această decizie trebuie să ne ambiţioneze şi să formăm o altă echipă puternică. Băieţii şi Mircea Rednic au muncit foarte mult, am făcut tot ce a depins de noi să jucăm în cupele europene”.

Noul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, acuză FRF: „Speram ca Federaţia Română de Fotbal să ia o decizie sportivă, pentru că, moral şi sportiv, Dinamo trebuia să joace în Europa. Federaţia trebuia să susţină cauza lui Dinamo. Au făcut o mare greşeală, să vedem noi care va fi următoarea echipă care iese din insolvenţă! Greşeala nu a fost a TAS-ului, ci a Federaţiei. Ne încurcă foarte mult această decizie, era extraordinară o experienţă europeană pentru suporterii noştri. Uitaţi-vă doar ce a fost la finala Cupei! Şi pentru jucători era extraordinar, ne doream enorm”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER