Euro 2024 poate aduce o nouă lovitură pentru fotbalul românesc! Vedeta naționalei, dorită de Simeone la Aletico Madrid

Dennis Man (25 de ani) ar putea ajunge la Atletico Madrid imediat după Campionatul European din Germania. Giovani Becali (71 de ani) spune că a avut chiar și un prim contact cu Atletico Madrid.

Dennis Man traversează cel mai bun sezon al carierei. Fostul jucător al FCSB a promovat cu Parma, iar la națională a impresionat în ultima campanie. Forma de vis a jucătorului propus fotbalului mare de arădenii de la UTA a trezit interesul unor cluburi mari. AC Milan și Borussia Dortmund sunt două dintre ele. Pe listă s-ar putea înscrie și echipa lui Horațiu Moldova, Atletico Madrid.

Dennis Man, pe lista lui Diego Simeone

Giovani Becali spune că Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt foarte liniștiți și că cei doi așteaptă Euro 2024 pentru a lua cea mai bună decizie.

„Deocamdată mai au un meci, sunt în Serie A. Am avut două întâlniri cu ei, probabil o să am și altele. S-ar putea să respecte contractul încă un an, peste 7 luni rămân amândoi liberi, pot să plece unde vor. Nu este o grabă, eu, Dennis și Mihăilă avem o liniște exemplară.

Clubul ne invită, eu îi întreb dacă ajung unde am zis noi și dacă zic nu, atunci le spun că mai avem timp. Mai este timp destul, vor și ei o vacanță de câteva zile, după se duc la lot, după EURO mai au o vacanță, încep pregătirile și se poate semne oricând”, a declarat Ioan Becali pentru Fanatik.

Negocieri cu Parma pentru prelungirea contractelor

Cei doi români ai ”cruciaților” au și varianta revenirii în Serie A, unde au promovat cu Parma. Clubul le-a propus prelungirea contractelor, iar Dennis Man și Mihăilă așteaptă oferta italienilor.

”Am fost la Atletico Madrid cu ei, am stat lângă Vasquez, așteptăm pentru că nu este o problemă. Și Dortmund joacă în Champions League, nu se știe dacă activează opțiunea lui Sancho. A fost vândut de ei cu 80 și ceva de milioane, iar Dortmund nu poate să dea mai mult de 40.

Sancho joacă pe dreapta și pe stânga, iar Dennis joacă numai în dreapta. Au fost discuții, nimic mai mult. Discuțiile principale cu Parma sunt la viitoarele salarii ale lui Mihailă și Man”, a mai spus Giovani Becali.

  • 11 goluri și 6 pase a reușit Dennis Man în 31 de meciuri pentru Parma, în acest sezon

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare