Eugen Neagoe marturisește: ‘Trebuie să mă operez, am aceeași problemă ca Țucudean’

11
0
Share:

Eugen Neagoe (51 de ani) nu va mai continua la Dinamo, problemele de sănătate, dar și rezultatele slabe ale echipei de până acum împiedicându-l să-și mai desfășoare activitatea la alb-roșii, potrivit gsp.ro.

Mai mult, Neagoe ar avea probleme asemănătoare celor cu care s-a confruntat și George Țucudean, atacantul de 28 de ani de la CFR Cluj.

Golgeterul ultimelor două sezoane a suferit două intervenții minim invazive la inimă din cauza faptului că suferă de sindromul Wolff-Parkinson-White, care dă palpitații și un ritm neregulat al inimii.

Citește și: Dezvăluiri incendiare! Cine era invitatul lui Gheorghe Dincă la petrecerile cu lăutari din curtea sa

„Am fost în această dimineață la un nou control, pentru că sunt ceva probleme. De fapt, mi s-a spus că am aceeași problemă ca George Țucudean și trebuie să mă operez și eu. O să fac intervenția cât mai repede. Așa că revenirea mea la fotbal se prelungește puțin. Sunt acasă, mă simt bine, dar trebuie să mă îngrijesc serios de sănătatea mea! Nu știu exact ce decizie va lua Dinamo”, a mărturisit Neagoe, potrivit săptămânalului Fanatik.

Citește și: Gabriela Firea anunță! Cine este câștigătorul licitației pentru cele 130 de autobuze noi, de tip hibrid

Pe 21 iulie, în timpul meciului Dinamo – CS Universitatea Craiova 0-2, tehnicianului i s-a făcut rău în prima repriză a partidei. A fost resuscitat și transportat la spital, unde i s-a montat un defibrilator, dispozitiv medical pe care-l va purta pentru tot restul vieții.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER