„Este o oroare absolută” Kylian Mbappe a vorbit despre masca pe care trebuie să o poarte la EURO 2024! „Pot juca doar aşa”

Încă din primul meci de la Euro , Kylian Mbappe (25 de ani) se confruntă cu acomodarea cu masca pe care trebuie să o poarte pe parcursul întregului turneu final.

Kylian Mbappe, reacție amară despre problemele de la EURO 2024

Starul francezilor, Kylian Mbappe, a susținut o conferință de presă premergătoare partidei dintre Franța și Belgia, din optimile Campionatului European.

Printre subiectele dezbătute, unul dintre ele a fost despre masca pe care acesta o poartă încă după primul meci din grupe, cu Austria, după ce și-a spart nasul. 

N-aș fi crezut, dar să joci cu o mască este o oroare absolută. Am schimbat-o pentru că de fiecare dată ceva nu mergea. Este foarte complicat, limitează vederea, transpiraţia rămâne blocată şi trebuie să o scoţi pentru a curge.

De îndată ce o voi putea da jos, o voi scoate, dar nu am de ales, competiţia mea va fi astfel, pot juca doar aşa. E enervant, dar trebuie să-i mulţumesc măştii. 

Nu am mai avut niciun duel aerian de când mi-am rupt nasul, dar dacă trebuie să o fac pentru a înscrie, o voi face.” a declarat starul francez, citat de Agerpres.

Confruntarea dintre francezi și belgieni va avea loc luni, 1 iulie, de la ora 19:00, pe stadionul ”Merkur Spiel-Arena”, din Dusseldorf.

Mbappe, ironizat fără milă de Jan Vertonghen

Belgia și Franța se află în ultimele zile de pregătirea înaintea duel-ului direct. Starurile din trupa lui Domenico Tedesco nu se tem de fotbaliștii din gruparea pregătită de Didier Deschamps.

Mai mult decât atât, Jan Vertonghen (37 de ani) l-a ridiculizat pe cel important jucător din echipa ”Cocoșului Galic”, Kylian Mbappe.

„(n.r. Vă este frică de Kylian Mbappe?) Dacă îmi este frică de Kylian Mbappe? Da, foarte frică (n.r. râde). Îmi este incredibil de frică de el.

Nu mai pot de frică!” a transmis fundașul central belgian, potrivit spaniolilor de la as.com.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare