Eroul din Olanda a știut cum va decurge meciul! Ce i-a zis iubitei sale dimineața, cu câteva ore înainte de meciul cu Polonia

Olanda a învins-o pe Polonia, scor 2-1, în meciul de debut al celor două echipe la Euro 2024.

Wout Weghorst, „Eu voi intra și voi marca”

Wout Weghorst (31 de ani) a fost cel care a adus victoria pentru Olanda în duelul contra Poloniei. În minutul 81 al partidei, acesta l-a înlocuit pe Nathan Ake (29 de ani), la scorul de 1-1. Chiar la prima atingere a balonului, Weghorst a înscris golul victoriei.

La finalul partidei, atacantul din Olanda a declarat că a avut o premoniție că va marca golul câștigător, motiv pentru care și-a chemat iubita la stadion.

„Câteodată ai un sentiment. I-am spus partenerei mele azi dimineață, pentru că era în dubii dacă să vină. I-am spus că o să fie egal cu 20 de minute înainte de final , iar eu voi intra și voi marca. Câteodată, pur și simplu simți” a spus Wout, potrivit Mail Sport.

După fluierul final, selecționerul Ronald Koeman a dezvăluit cum s-a simțit Weghorst când i s-a comunicat că nu are asigurat locul de titular la Euro 2024.

„Am încercat să explic fiecărui jucător în parte posibilitățile de a juca titular sau de a intra de pe bancă în a doua repriză când avem nevoie de un alt stil de joc.

A fost un pic supărat și cred că asta a fost o reacție corectă. Wout este supărat și face orice pentru a avea oportunitate să fie titular.

Nu am fost capabili să alergăm prea mult în prima repriză, dar Wout este agresiv, mereu ia inițiativa și dă bine cu capul, de asemenea. El are o șansă și marchează” a declarat Koeman, potrivit sursei citate.

Jude Bellingham, două borne importante setate după meciul Serbia – Anglia de la EURO 2024

Jude Bellingham a deschis scorul în minutul 13 al meciului dintre Serbia și Anglia, disputat duminică seară la Gelsenkirchen în Grupa C de la EURO 2024, turneul final care se desfășoară în această perioadă în Germania, după cum se știe deja foarte bine.

Mijlocașul englez în vârstă de 20 de ani de la Real Madrid, proaspăt câștigător de La Liga și de Champions League, a înscris cu o lovitură de cap plasată excelent din 6 metri după o centrare deviată primită din flancul drept.

Astfel, fostul jucător de la Borussia Dortmund a reușit să bifeze două borne importante pentru fotbalul din Anglia și nu numai. În primul rând, el a devenit primul fotbalist al naționalei Albionului care reușește să înscrie atât la un Campionat Mondial, cât și la unul European în timp ce este legitimat la cluburi din afara țării natale, după cum au evidențiat statisticienii de la Opta.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare