Sign in / Join

Englezii îl sfătuiesc pe Zidane să-și schimbe croitorul

543
0
Share:

Presa engleză scrie că portarul Joe Hart a salvat-o pe Manchester City în prima manşă a semifinalei Ligii Campionilor cu Real Madrid, partidă încheiată la egalitate, scor 0-0. Ziariştii britanici susţin că întâlnirea dintre cele două echipe a semănat mai mult cu un joc slab de şah.

zidane

„Manchester City păstrează şanse pentru returul de la Madrid, iar pentru acest lucru trebuie să îi mulţumească portarului Joe Hart, care a apărat excelent în faţa lui Pepe, când se părea că fundaşul celor de la Real Madrid va înscrie golul victoriei. City a fost mai bună în prima repriză, însă Real Madrid a fost mai ofensivă în cea de-a doua parte a jocului”, a scris cotidianul englez „Mirror”.

„City a supravieţuit în repriza a doua graţie portarului Joe Hart. Echipa antrenată de Manuel Pellegrini trebuie să-şi îmbunătăţească jocul la Madrid, unde va fi total diferit, fiindcă pe teren se va afla şi Cristiano Ronaldo”, a fost comentariul făcut de jurnaliştii de la „Daily Star”. „A fost genul de meci pe care unii l-ar numi un joc de şah. Asta a şi fost. O partidă slabă de şah. Singurul lucru strâns din meciul Manchester City-Real Madrid au fost pantalonii lui Zinedine Zidane.”, au comentat cu umor jurnaliştii de la „Daily Star”, aluzie la faptul că pantalonii antrenorului Zinedine Zidane s-au rupt din nou, la fel ca la meciul din sferturile de finală, Real Madrid-Wolfsburg.

Pentru „Gazzetta dello Sport” a fost clar: „City şi Real s-au anulat reciproc într-un meci marcat de absenţa lui Cristiano Ronaldo, iar totul se va juca în manşa retur, de la Madrid”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER