Sign in / Join

Englezii au căutat ISIS-ul în Marsilia și au dat peste tatăl lui! Măcel înainte de Anglia – Rusia!

459
0
Share:

Un fan englez se zbate între viaţă şi moarte, în urma altercaţiilor dintre fanii naţionalei Angliei şi cei ai Rusiei pe străzile din Marsilia, cu doar câteva ore înainte de meciul dintre cele două formaţii, programat în Grupa B. Veniți să caute Statul Islamic în Marsilia („ISIS, where are you?”, s-a scandat în oraș de joi încoace), englezii au dat peste ruși!

marsilia

Au fost scene violente în Marsilia, cu fanii Rusiei în prim-plan. Presa din Albion susţine că un suporter al naţionalei pregătite de Roy Hodgson a suferit un stop cardiac după ce a fost urmărit şi bătut de ultraşii ruşi. Paramedicii s-au străduit să-l stabilizeze înainte de a-l transporta la spital. The Sun scrie că ruşii erau înarmaţi cu cuţite şi cu alte arme artizanale şi au atacat într-un asalt de tip militar suporterii Angliei care consumau alcool la terase.

Ameţiţi de alcool, suporterii englezi şi cei ruşi aflaţi deja în Franţa au fost implicaţi în mai multe incidente, iar forţele de ordine au fost nevoite să intervină cu gaze lacrimogene pentru a ţine situaţia sub control. Confruntările dintre fanii celor două formaţii s-au petrecut în Centrul Vechi din Marsilia. Este a doua zi de confruntări violente între fanii celor două naţionale.

Meciul de la Campionatul European dintre Anglia şi Rusia se dispută, în această seară, de la ora 22.00.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER