Elias Charalambous a spus adevărul despre ce se întâmplă la antrenamentele FCSB-ului, înainte de derby-ul cu Rapid: „Ca nebunii”

FCSB se pregăteşte să sărbătorească adjudecarea titlului în campionatul 2023-2024. S-ar putea întâmpla chiar etapa acesta, dacă roş-albaştrii vor învinge Rapdiul, iar urmăritoarele CFR şi CSU Craiova se încurcă în meciurile lor.

Formaţia patronată de Gigi Becali se află la o distanţă de 13 puncte de locul 2.

Charalambous, surprins de elevii săi

Elias Charalambous, antrenorul din acte al FCSB-ului, a vorbit despre ce se petrece la antrenamentele formaţiei sale.

„Sunt plăcut surprins de felul în care se antrenează jucătorii, pentru că teoretic în acest moment e normal să te mai și relaxezi puțin, din cauza rezultatelor, al avantajului de puncte.

Trag tare în continuare ca nebunii la toate antrenamentele, e un lucru care nu poate decât să ne bucure”, a spus tehnicianul cipriot, care şi el se pregăteşte să deschidă şampania: „Singurul lucru pe care îl avem în minte e să câștigăm cele trei puncte care vor însemna încă un pas mare spre îndeplinirea obiectivului nostru.

Avem informații că mâine va fi sold-out, e incredibil pentru jucători, dar și pentru fani. Sunt sigur că fanii vor face cea mai frumoasă atmosferă din ultimii ani, în fotbalul românesc și sper să îi facem fericiți.

De la începutul campionatului am avut ca obiectiv să câștigăm titlul, sper că îl vom câștiga, nu știu când se va întâmpla asta”.

Luis Phelipe și Ovidiu Popescu, out cu Rapid

Charalambous a dezvăluit că Ovidiu Popescu și Luis Phelipe sunt în continuare accidentați și nu vor evolua.

”Alexandru Băluță s-a antrenat în ultimele două zile cu noi și va face parte din lotul pentru meciul de mâine. Luis Phelipe e OUT, încă nu este pregătit. Și Ovidiu (n.r. Popescu), da, nici el nu e disponibil pentru meciul cu Rapid”, a spus antrenorul FCSB-ului.

Anunțul făcut de Gheorghe Mustață: „Nu vin la meci”

Gheorghe Mustață a dezvăluit că deține informații conform cărora rivalii giuleșteni nu ar urma să se prezinte decât în număr foarte mic la acest meci de sâmbătă seară.

Nu știu dacă vor fi 50.000, pentru că este o peluză deschisă doar pentru oaspeți. Să vedem și să verificăm, din sursele mele au luat 1.700 de bilete. Nu vreau să fiu ironic, dar merită să o spun și pe asta. Vreau toată peluza, dacă nu au fost în stare să vândă 1.700 de bilete.

Să vedem dacă nu este o strategie, din sursele mele este o strategie să nu vină, dar țin acele 1.700 de bilete să nu vindem la peluză, cred treaba asta. Vedem ce se întâmplă până mâine, obligatoriu vin să se bucure de campionat și nu o să le convină”, a spus Mustaţă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare