Sign in / Join

El este singurul jucător din lume care refuză FC Barcelona!

844
0
Share:

Campioana Spaniei, FC Barcelona, i-a găsit deja înlocuitor lui Marc-Andre ter Stegen. Cum portarul german este la un pas de a părăsi Catalunia pentru un transfer în Anglia, Luis Enrique ar vrea să-l aducă pe Camp Nou pe portarul lui Leicester, Kasper Schmeichel.

Leicester City v Crystal Palace - Premier League

Jurnaliştii britanici scriu că şefii lui Leicester nu ar refuza tranzacţia, iar suma pentru care Schmeichel ar putea ajunge în Spania este de 20 de milioane de euro. În vârstă de 29 de ani, Kasper este fiul fostului mare internațional danez Peter Schmeichel (o legendă a clubului Manchester United) şi a ajuns la Leicester în iulie 2011, după ce a mai evoluat pentru Notts County în League Two şi pentru Leeds în Championship.

  • Britanicii scriu, însă, că danezul Kasper Schmeichel nu ar fi foarte încântat transferul la Barcelona după un sezon de-a dreptul perfect cu Leicester. Schmeichel ştie că va fi titular în Liga Campionilor dacă rămâne în Anglia, în timp ce un transfer la Barcelona nu i-ar garanta acest lucru. Totuși, o ofertă financiară bună ar putea face mutarea posibilă, tinând cont şi de vârsta jucătorului.

Barcelona a început să-l urmărească atent pe Schmeichel în urmă cu o lună după ce interesul cluburilor Manchester City şi Liverpool pentru Ter Stegen a crescut, iar şefii catalanilor au nevoie de o rezervă puternică pentru titularul Claudio Bravo. Un alt nume pe lista catalanilor este portarul echipei Southampton, Fraser Forster.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER