Edi Iordănescu se întâlnește cu Răzvan Burleanu! Decizia luată de selecționerul României

România a fost eliminată de Olanda din optimile de finală de la EURO 2024, scor 0-3. La finalul partidei, Edi Iordănescu a dat de înțeles că poate pleca de pe banca primei reprezentative, după doi ani și jumătate.

Edi Iordănescu nu vrea să meargă la o echipă de club

Aflat din ianuarie 2022 pe banca naționalei, Edi Iordănescu a transmis că această perioadă i-a afectat viața personală și că își dorește să stea mai mult timp alături de familia sa.

Tocmai din acest motiv, Edi Iordănescu ia în calcul varianta de a nu mai antrena pe nimeni o perioadă de timp. O altă posibilitate este aceea ca actualul selecționer să continue colaborarea cu FRF și să semneze un nou contract.

Azi, mâine, poimâine (n.r. se întâlnește cu oficialii FRF)… Din ce știu, președintele Burleanu va fi la finală în weekend. Din ce știu, până atunci ar trebui să se întâlnească. Da, astea sunt variantele (n.r. o perioadă sabatică sau continuarea la echipa națională). Depinde mult de această întâlnire.

Am vorbit zilele astea cu el, este foarte obosit, foarte apăsat. A fost o perioadă extenuantă, s-au acumulat foarte multe. Au fost șase luni în care a tot plecat pe la jucători, pe la cluburi.

La bază, este acea problemă personală legată de familia lui. S-au acumulat în ultimele săptămâni mai multe lucruri, a murit mătușa lui, mama lui a avut o problemă medicală. Eu cred că șansele sunt egale„, a spus Daniel Stanciu, unul dintre apropiații lui Edi Iordănescu, potrivit Digi Sport.

Ladislau Boloni, întrebat dacă îi ia locul lui Edi Iordănescu

Nu ar fi pentru prima dată când Ladislau Boloni ar discuta cu actuala conducere a FRF. Înainte de numirea lui Edi Iordănescu, experimentatul antrenorul a negociat cu Răzvan Burleanu, însă cele două părți nu au reușit să ajungă la un acord în ceea ce privește contractul, dar și obiectivele impuse.

Întrebat dacă ar fi dispus să îi ia locul lui Edi Iordănescu, Ladislau Boloni a evitat să dea un răspuns concret, însă a dezvăluit că nu le poartă ranchiună celor de la FRF. Mai mult, tehnicianul a păstrat legătura cu cei de acolo, semn că cele două părți au trecut peste momentul din 2022.

„(n.r. dacă i-ar putea lua locul lui Edi Iordănescu) Este ceva ipotetic și nu cred că este sănătos să vorbim despre asta acum. Eu tot timpul discut cu cei de la FRF și ne transmitem mesaje, nu este război între noi. Suntem oameni cât se poate de civilizați„, a spus Ladislau Boloni, pentru Sportpesurse.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare