Echipa-ŞOC cu care semnează Cristi Chivu, după despărţirea de Inter Milano. Cât de jos coboară!

Cristi Chivu s-a despărţit de clubul Inter Milano. A renunţat să mai antreneze la Inter Primavera, echipă cu care a câştigat campionatul la nivelul U-23, în Peninsulă.

Fostul căpitan al naţionalei României îşi doreşte să facă saltul la seniori. Are oferte, dar nu de la un nivel foarte înalt.

Cristi Chivu negociază cu Pescara, în Serie C

Conform presei din Italia, Cristi Chivu este așteptat la Pescara, grupare din Serie C cu ambiții de promovare în Serie B.

Cristi Chivu și-a anunțat plecarea de la Inter Primavera ieri și informațiile despre viitorul său încep să apară. Conform celor de la Il Messaggero, antrenorul român ar urma să meargă la Pescara, el fiind o pasiune mai veche a lui Delli Carri (n.r. Daniele Delli Carri, directorul sportiv al lui Pescara)”, notează fcinternews.it, preluat de Digisport.

Pescara a terminat sezonul regulat din Serie C – Grupa B pe locul 6. În play-off-ul de promovare, Pescara a fost învinsă cu 3-1 de Juventus U23.

Anunţul lui Cristi Chivu

Cristi Chivu (43 de ani) merge mai departe în cariera de antrenor. A pus punct aventurii la echipele de juniori ale clubului Inter Milano. Fostul căpitan al naţionalei României a avut, până acum, o carieră foarte productivă în rezultate bune, culminând cu titlul de campion cu Inter Primavera, în 2022.

În continuare, Cristi Chivu va semna cu o echipă de seniori. S-a vehiculat varianta Ajax, dar „lăncierii” l-ar dori, în primă fază, ca antrenor secund, ceea ce fostul fundaş nu agrează.

”Cu meciul ăsta s-a încheiat aventura mea la grupele de juniori de la Inter. Le mulțumesc tuturor, au fost șase ani fantastici. O perioadă în care am lucrat cu inima.

Viitorul? Nu știu. Acum am nevoie de câteva zile de vacanță”, a declarat Cristi Chivu, citat de jurnalistul italian Pasquale Guarro.

Chivu ar putea merge ca „secund” la Ajax pentru că postul de antrenor principal a fost acoperit, ar mai fi o variantă. „Lăncierii” l-au prezentat deja pe nouş tehnician principal, în persoana lui Francesco Farioli, un italian în vârstă de doar 35 de ani care a activat în acest sezon la Nice, acolo unde a obținut rezultate foarte bune, terminând pe locul 5 în Ligue 1.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare