Sign in / Join

Ea este noua iubită a lui Cristiano Ronaldo

960
0
Share:

Cine spunea că Ronaldo 2 nu se simte bine alături de femei să privească imaginile alăturate. Și ce dacă și-a pictat unghiile de la picioare? Este o modă des întâlnită, până și Cătălin Botezatu folosește oja.

Paparazzi TMZ (cel mai puternic site de mondeneală din lume) l-au surprins pe proaspătul campion european în compania unei femei. Pe plaja din Miami, Cristiano Ronaldo s-a răsfățat în brațele nimeni alteia decât Cassandra Davis, un renumit fotomodel. Rivala Irinei Shayk (fosta iubită a portughezului) i-a ținut companie lui CR7 și la Ibiza, în prima parte a vacanței, iar acum cei doi au ales să „evadeze” pe malul Atlanticului. Evident, din grupul lor nu puteau lipsi bărbații, dar nici urmă de Badr Hari, după cum au notat americanii de la TMZ.

Aflat în plină perioadă de refacere după accidentarea suferită în finala Euro 2016, Cristiano Ronaldo va lipsi de la Supercupa Europei, dintre Real Madrid și FC Sevilla. Cel mai probabil, golgheterul „galacticilor” va reveni pe teren la începutul lunii septembrie.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER