E gata! Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, lăsați în afara lotului de Galatasaray

Olimpiu Moruțan (25 de ani) și Alexandru Cicâldău (27 de ani) au un viitor incert în momentul de față, după ce împrumuturile lor la Ankaragucu, respectiv Konyaspor au expirat.

Moruțan și Cicâldău n-au prins lotul pentru cantonamentul din Austria

Ajunși în anul 2021 la Galatasaray, Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău nu au reușit să confirme în primul lor sezon, iar în ultimele două stagiuni au fost împrumutați. Asta se va întâmpla și în ediția următoare, iar Okan Buruk a decis să nu se bazeze pe serviciile lor nici măcar în cantonamentul din Austria, potrivit turcilor.

Astfel, Moruțan și Cicâldău vor trebui să-și găsească noi echipe, însă în cazul primului menționat situația este una diferită. Fostul fotbalist de la FCSB s-a accidentat grav în luna aprilie și va fi indisponibil până la finalul verii, astfel că va fi destul de greu ca o echipă să-l transfere cu probleme medicale.

Giovanni Becali, cel care a intermediat transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, a oferit însă mai multe declarații încurajatoare pentru fotbalist.

Giovanni Becali: „Deja avansăm în discuții cu echipe interesante”

Moruțan a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile și urmează să revină pe teren la finalul verii.

Chiar dacă este indisponibil în momentul de față, Olimpiu Moruțan nu duce lipsă de oferte. Giovanni Becali, cel care a intermediat mutările fotbalistului în ultimii ani, a dezvăluit că are mai multe propuneri în momentul de față și urmează să se ia o decizie în viitorul apropiat.

„Moruțan, azi am vorbit cu el. E acolo cu echipa, se simte foarte bine. Deja avansăm în discuții cu echipe interesante pentru el. La  Galatasaray s-a schimbat conducerea echipei de  fotbal, nu mai e acel vicepreședinte care visa cai verzi pe pereți.

 Galatasaray e într-o criză profundă economică. Și aceste crize economice trebuie rezolvate. Un om care cunoaște problemele echipei Galatasaray și tot ce înseamnă  fotbal în Europa. Deocamdată n-are cum să înceapă pregătirea cu Galatasaray, de abia spre sfârșitul lunii august va începe pregătirea.

Sunt cluburi care îl cunosc de anul trecut. Sunt câteva cluburi interesante care deja m-au întrebat când poate începe să se antreneze normal. Din afara Turciei, din cupele europene. Echipe care îl doreau anul trecut”, a spus Giovanni Becali, la fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare