Duckadam a premiat un dinamovist la Albena!

827
0
Share:

duckapesurseInvitat de onoare la Junior’s Cup Izida disputată în Albena, Helmut Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a premiat o parte dintre laureaţii competiţiei organizate de West Football Arena, firma unui român, Ion Popa, stabilit în Bulgaria.

Duckadam a oferit premiul de cel mai bun portar al competiţiei la grupa 2001 lui Albert Gherasim, de la Dinamo, şi i-a dat câteva sfaturi acestuia, mai ales că finala cu Petrolul s-a decis după lovituri de departajare: “La penalty-uri, alege-ţi un colt şi plonjează, nu mai sta pe loc încercând doar să-ţi intimidezi adversarul şi să ghiceşti unde va trage. În plus, fă-ţi o strategie dinainte, eu aşa am făcut la Sevilla, o gândisem de câteva săptămâni”.

Fostul mare portar i-a premiat şi pe juniorii de la Petrolul, câştigătorii competiţiei la categoria 2001, dar şi pe cei de la Juniorul Bucureşti, învingătorii de la 2002, şi le-a spus copiilor: “Rămâneţi modeşti! Că altfel n-o să ajungeţi fotbalişti!”

În semn de preţuire, Administraţia staţiunii Albena şi West Football Arena i-au oferit lui Duckadam o vacanţă de o săptămână la un hotel de cinci stele.

duckasurse2

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER