Sign in / Join

Două calificări, fotbal zero!

732
1
Share:
botosani

Botoșănenii (în albastru) au fost depășiți net în returul cu Legia (Credit foto: romaniatv.net)

Am încheiat o sesiune de calificări și rămânem cu un gust ciudat și cu o imagine șifonată, deși Steaua și Astra merg mai departe. Jocul celor trei echipe românești care au evoluat în acest mijloc de săptămână a fost unul lamentabil, rușinos pe alocuri, ținând cont de subțirimea adversarilor.

Steaua și-a arătat marile slăbiciuni în returul cu Trencin. Portar nesigur, lipsa unui fundaș central valoros care să-l înlocuiască pe Tamaș, absența mijlocașului de creație și a unui concurent pentru Tade, și el încă neadaptat.

Botoșaniul terminase meciul de la Legia în genunchi, jucătorii săi nu se mai puteau ține pe picioare în ultimele 15 minute, iar returul a fost ușor de anticipat. E prea mare diferența între cele două ca să fi sperat într-o minune. Iar formația lui Grozavu, una greu de bătut în campionat, și-a arătat sărăcia fotbalistică în Europa.

Astra e deziluzia începutului de sezon și nici nu se întrevăd transferuri care să-l liniștească pe Șumudică. Ba din contră, De Amorim și Alibec stau cu bagajele la ușă. Cu Inverness, giurgiuvenii au continuat jocul blazat și lipsit de viziune, s-au prezentat la meci fără chef și fără pic de ambiție și au tremurat pe final, ca și Steaua.

Per ansamblu, a ieșit bine, dar perspectivele pentru turul următor sunt îngrijorătoare.

 

Preliminarii Liga Campionilor, turul II

Steaua – Trencin 2-3 (în tur: 2-0)

Steaua va întâlni Partizan Belgrad în turul III preliminar

Preliminarii Europa League, turul II

Botoșani – Legia 0-3 (în tur: 0-1)

Astra – Inverness 0-0 (în tur: 1-0)

Astra va întâlni în turul III preliminar învingătoarea dintre Birkirkara (Malta) și West Ham (Anglia)

Share:

1 comment

Leave a reply

NEWSLETTER